Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Nyári napközis tábor 2017

000Az idén is iskolánk adott helyett a város Nyári Napközis Táborának hat hétre, július 3-tól augusztus 11-ig terjedő időszakra. Ez a hat hét rengeteg programmal várta a táborozó gyerekeket.

Mozi, vetélkedők, sportversenyek, kirándulások, kézműves foglalkozások gazdag kínálatából lehetett választani. Természetesen a Balaton jelentette a fénypontot, hiszen nincs is annál remekebb, mint játszani a vízben és a vízparton, a nagy melegben felfrissülni.

 

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik a gyerekek napjait élményekkel telibbé tették: Várpalota Város Önkormányzatának a feltételek biztosításáért, a Bakony Harckiképző Központnak, hogy megismertetett bennünket a honvédelem felszerelésével, munkájukkal;  a rendőrségnek, Magyar Laurának, a Nemzeti Egészségvédelmi Intézet munkatársának, hogy előadásaiban és vetélkedőin felhívta figyelmünket a nyári veszélyforrásokra, hogy mit tehetünk ebben az időszakban egészségünk védelmében;  a Szindbád Kulturális és Szolgáltató Kht-nak az együttműködésért; Acsai Ramónának és Peczánka Jánosnak a gyerekek lovagoltatásáért; Kutenicsné Izer Viktóriának a kis lábakat ropni tanító táncházáért.  A 80-50 táborozó gyerek felügyeletében, programjaik lebonyolításában segítettek az önkéntesek és a diákmunkások, közreműködésüket köszönjük.

 

A tábor remek hangulatáról a szavaknál szemléletesebbek a képek. Reméljük, mindenki számára  öröm felidézni általuk közös emlékeinket/élményeinket.

Ugye, jövőre is találkozunk?

 

Daruság Lászlóné          Mellárné Mikolics Judit       Czirákyné Kiss Edit

                                            t á b o r v e z e t ő k