Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

KÖSZÖNTŐ

000

Tisztelt Szülők! Kedves Érdeklődők!

Kedves leendő Elsőseink!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy gyermekük várhatóan a következő tanévben fogja megkezdeni általános iskolai tanulmányait. Szülőként és pedagógusként is tudom, hogy az iskolaválasztás egy komoly állomás, mérföldkő valamennyi család életében. Felelősségteljes döntés olyan intézményt, olyan pedagógust választani gyermekeinknek, amit, akit megfelelőnek tartunk ahhoz, hogy megtiszteljük bizalmunkkal és rábízzuk legféltettebb kincseinket, gyermekünket.

Ehhez a döntéshez szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani azzal, hogy iskolánk honlapjának kínálatát bővítjük a BEIRATKOZÁS 2018/2019. menüponttal. Itt megtalálják azokat az alapvető információkat, amik elengedhetetlen részei az iskolaválasztással kapcsolatos tenni - és tudnivalóknak. Első sorban a következő tanévben indítandó, jelenlegi oktatási-nevelési programjaink rövid ismertetőjét osztjuk meg Önökkel tájékoztatási, tájékozódási céllal.

2018. március 19-én – a beiratkozás időpontja előtt - rendkívüli szülői értekezleten mutatkozunk be személyesen, és nyújtunk további, részletes tájékoztatást.

Nyílt tanítási óráinkon március 20-31. között bepillanthatnak programjainkba, osztályaink munkájába a gyakorlatban is, találkozhatnak pedagógusainkkal.

Látogassanak el hozzánk, figyeljék honlapunkat a www.banaladar.hu weboldalon és kövessék figyelemmel iskolánk közösségi oldalát is!

Várjuk Önöket és gyermekeiket minden hónap harmadik keddjén OVI-SULI  programjainkra!

Bízom benne, hogy a következő tanévben gyermeküket iskolánk tanulói között köszönthetjük!

Tisztelettel: Dr. Juhász Attiláné

intézményvezető