Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Körzeti kézilabda diákolimpia- Várpalota

000Március 8-án rendezték Várpalotán a IV-ik korcsoportos (7-8.o) fiú körzeti kézilabda diákolimpiát. A versenyre három várpalotai iskola nevezett,és körmérkőzéses rendszerben döntötték el a helyezéseket

A Bán Aladár általános Iskola csapata a Rákóczi Ferenc tagiskolával együtt közös csapattal nevezett a diákolimpiára. Az első mérkőzésen csapatunk 19-13-ra nyert a Nepomuki Iskola ellen, majd a Várkerti Iskola 20-16-ra nyert a Nepomuki iskola ellen. Az utolsó mérkőzésen már a döntetlen eredmény is elég volt a győzelemhez és a megyei döntőbe való továbbjutáshoz. A mindent eldöntő mérkőzésen csapatunk néhány perccel a mérkőzés vége előtt még háromgólos hátrányban volt a Várkerti Iskolával szemben, de az utolsó percekben nyújtott parádés játékkal sikerült a hátrányt ledolgozni, a mérkőzést döntetlenre menteni és kivívni a továbbjutást.

Nagyon színvonalas mérkőzéseket láthattunk és nagyon jól felkészített, komoly játékerőt képviselő csapatok küzdöttek egymás ellen.

Gratulálunk a csapatnak az első hely megszerzéséért és szintén kijár a gratuláció Forgács Feri bácsinak is, aki saját idejét és energiáját nem kímélve készítette fel a csapatot a megmérettetésre.