Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

TÁMOGATÁS ISKOLÁNK ALAPÍTVÁNYÁNAK

vghjk cvghujikl,

 2018. május 3-án került aláírásra a SZENT DONÁT KÓRHÁZ és a BÁN ALADÁR ÁLTALÁNOS ISKOLÁÉRT ALAPÍTVÁNY között újonnan létrejövő Támogatási szerződés.

A városban több, mint 13 éve magas színvonalon működő egészségügyi szolgáltató intézmény társadalmi szerepvállalásához, küldetéspolitikájához hozzátartozik, hogy különböző formában támogatást nyújtson segélyszervezeteknek, közintézményeknek, alapítványoknak.

Városunkban elsőként és kizárólagosként a Bán Aladár Általános Iskoláért Alapítványa részesül abban a kiemelt támogatásban, amit a szerződés megkötésekor a felek meghatároztak.

A támogatás kiterjed az egészségmegőrzéssel kapcsolatos prevencióra, a tanulók egészségi állapotának felmérésére, a Szent Donát Kórház iskolai egészségnapokban való részvételére, szűrővizsgálatok megtartására az intézményben nem csupán tanítványaink részére, hanem pedagógusaink és a szülők, hozzátartozók számára is nyitott lesz a lehetőség az iskolai egészségnapokon.

Ezen túlmenően a Szent Donát Kórház vállalja, hogy az iskolai versenyeken, pályázatokon, iskolanapokon eredményesen szereplő tanulóink jutalmazásában, az iskola jótékonysági bálján, gáláján és egyéb nagyszabású rendezvényein szponzori tevékenységet lát el.

A hosszú távú jól működő kapcsolat valamennyiünk számára kiemelt fontosságú. Az eddigi években is több alkalommal látogattak el tanítványaink kis műsorral kedveskedve a Szent Donát Kórház ápoltjaihoz. Ezt a törekvést a jövőben is folytatni kívánjuk.

Bízunk benne, hogy a most létrejött támogatás és együttműködés hosszútávon fenntartja a két intézmény közötti jó kapcsolatot és sikeres együttműködést!

 

vgbhjk oikjhb

(A közös fotó a szerződés aláírásakor készült)