Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Bán Aladár Nap Gála

dfghjoA Bán Aladár nap fénypontja a számtalan tehetséget felvonultató iskolai gálaműsor, melyet az idén is a Jó Szerencsét Művelődési Házban rendeztünk meg.
  A telt házas programon több százan tisztelték meg iskolánkat és fellépőinket jelenlétükkel, zsúfolásig megtelt a nézőtér és a karzat.
  A műsorszámok nagyon változatosak és színesek voltak.
  Szinte minden területen megmutatták diákjaink és felkészítőik, hogy milyen tehetségesek és kreatívak gyermekeink, tanulócsoportjaink. 
  A legkisebbektől egészen iskolánk "legöregebb" osztályáig,  az iskolai énekkartól a tanári kórusig, voltak zenés, táncos, prózai műsorszámok, mesejelenetek, vihart keltő ritmus osztinátó.
  A sport sem maradhatott ki, hiszen az asztalitenisz sportággal immár két éve ismerkednek diákjaink. 
Megszólalt az elmaradhatatlan és utánozhatatlan fanyar humorú Bán Hír és elbúcsúztak a nyolcadik évfolyam tanulói könnyeikkel küszködve.
  A közel 3 órás maratoni gála végén iskolán alapítványának idei évi fő támogatója a Szent Donát Kórház marketing igazgatója Rácz Ildikó Mária köszönte meg az Emlékbizottság kuratóriumának ez évi munkáját, gratulálva a színvonalas programokhoz és a produkciókhoz.
 
cfgzujkl
 
A gála videofelvétele itt látható! Köszönjük Koska János tanár úrnak a videót!