Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Veszprém Megyei Utánpótlás Asztalitenisz Csapatbajnokság

bhjkléáAz utánpótlás csapatbajnokságon intézményünket 2 csapat képviselte.

(Szalai Patrícia (7.a) - Csácsi Péter (4.a) páros, illetve Juhász Adél Mária (6.a) – Harai Noémi (6.a) páros. Felkészítő nevelőjük: Kanzler Nándor tanár úr.

A bajnokság három fordulóból áll. (2 őszi, 1 tavaszi forduló). Az első fordulót2018. október 14-én rendezték meg Veszprémben, a Noszlopy Gimnáziumban, ahol egyéni és páros versenyeken mérhették össze tudásukat a sportág fiatal kedvelői, űzői. Az eredmény természetesen csak tavasszal lesz meg, de annyiról beszámolhatok, hogy tanítványaink közül egy-egy nyertes szett mindnyájuknak sikerült. Van olyan játékosunk, ill. csapatunk, aki győzelemmel zárt.   

Nagy öröm volt számunkra, hogy a Várpalotai Bányász Sportkör Asztalitenisz Szakosztálya által delegált csapatok nagy része szintén intézményünk tanulói: (Kőműves Luca (3.b), Tezl Balázs (3.b),  Kádár Barbara (3.a). Őket Garai Piroska trenírozza hetente kétszer 2 órában a szakosztály berkein belül.

A bajnokság célja a sportág népszerűsítése, a fiatal játékosoknak versenyzési lehetőség biztosítása, a megyei utánpótlás csapatbajnoki cím eldöntése.

További eredményes versenyzést kívánunk!