Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Bábtalálkozón volt a 4. a osztály…

017_1Március 24-én reggel izgatottan gyülekeztünk az iskola előtt. Díszletekkel, kellékekkel, bábokkal felpakolva vártuk a buszt, mely Veszprémbe vitt bennünket, a Simonyi gyermekbábos találkozóra.

A délelőtt folyamán különböző bábelőadásokat tekinthettünk meg, és bemutathattuk mi is, a néptánccal, furulyával tarkított darabunkat, mely egy mókus család ünnepnapjáról szólt. A közönség nagy figyelemmel s óriási tapssal köszönte meg nekünk az előadást. Mi megkönnyebbülve és boldogan vonultunk le a színpadról és úgy éreztük nem volt hiába a sok gyakorlás és munka.

Ebéd után úgy döntöttünk „lemozogjuk” a bevitt kalóriákat, s az iskola sportudvarán már el is indultak a foci- kézi- és kosármeccsek, amikből a szülők is kivették a részüket. Hamar eljött a

14 óra mikor elkezdődtek a kézműves és játékos foglalkozások. Nálunk az akadálypálya és a gyöngyfűzés volt a legnépszerűbb program.

A nap a találkozó értékelésével fejeződött be, ahol a sok dicséret mellé egyforma emblémás pólót kapott minden résztvevő. Ezeket hétfőn már büszkén viseltük a suliban.

Estére igencsak elfáradva, de a sok közös élménytől nagyon boldogan érkeztünk haza.

A képek itt láthatók!