Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

NAGY VAGY!

nagyvagy2017. október 23-án hatalmas élményben volt részük a várpalotai Bán Aladár Általános Iskola diákjainak. Csapatot indítottunk a népszerű Nagy Vagy! című játékban, mely a TV2 csatorna műsora.

Mi a 20. versenysorozaton vehettünk részt. Előzetes feladatként olyan szurkolói videót kellett készítenünk, ahol az itthon maradtak buzdítanak minket. A 8.évfolyamos diákok mindent beleadva lelkesítették iskolatársaikat a megmérettetésen.  A csapat kiválóan helyt állt, nagyon jól érezték magunkat mind a versenyzők, mind a szurkolók egyaránt. A fantasztikus hangulatot a szurkolók fergeteges biztatása teremtette meg. A játékok légi és szárazföldi versenyszámokból álltak. Téli szabadtéri játékokat imitáltunk, örökítettünk meg a pályán. Úgy, mint – hóemberépítés, Télapó szánon húzása, síelés, hógolyócsata, karácsonyfa építés, jéghoki meccs. A csapat összetétele vegyes volt. Szerepeltek a 10 fős csapatban alsós, felsős gyerekek és szülők is. A versenyeredményről később adhatunk tájékoztatást, azt viszont eláruljuk, hogy november 12-től leszünk adásban. Szurkoljunk együtt! Hajrá Bán Ali!

 

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! 

 

Ez úton is köszönöm mindenkinek, aki, akár versenyzőként, akár szurkolóként október 23-án velünk tartott a NAGY VAGY! iskolák közötti  érdi sportvetélkedőjére.
 
Köszönöm a háttér munkálatokban közreműködő Kollégáink, és osztályaink segítségét!
 
Versenyzőink a helytállásukkal,  szurkolóink, iskolánk tanulói pedig buzdításukkal, magatartásukkal bizonyították, hogy egy  példamutató, erős és összetartó közösség tagjai vagyunk!
 
Dr Juhász Attiláné