Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK Friss hírek SZÜLŐI ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV 2017/2018. I. FÉLÉV 1. ÉVFOLYAM ÉRTÉKELÉS

SZÜLŐI ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV 2017/2018. I. FÉLÉV 1. ÉVFOLYAM ÉRTÉKELÉS

Tisztelt Szülők!

Munkánk minőségének javítása  érdekében kértük az  Önök  véleményét, visszajelzését kérdőíves formában iskolánk működésével, nevelési-oktatási  módszereinkkel, értékeinkkel  kapcsolatban.

A válaszok feldolgozásával képet kaptunk arról is, hogy az eltelt fél év alatt milyen benyomásokat szereztek rólunk, nevelő-oktató munkánkról, gyermekeik előrehaladásával kapcsolatos benyomásaikról.
A kérdőívek feldolgozása során kiderült számunkra, hogy az Önök bizalma irányunkban töretlen, elégedettek az iskolában folyó nevelő-oktató munkával, azonosulni tudnak pedagógiai elveinkkel és érzik, hogy az iskola és a szülői ház viszonyát a partnerség és együttműködés jellemzi leginkább.
Véleményüket 1-től 5-ig terjedő skálán tudták rögzíteni, ezzel mintegy osztályozva az egyes kérdésekre adott válaszukat. 1: egyáltalán nem elégedett 5: teljes mértékben elégedett
Válaszaik megerősítenek bennünket abban, hogy a megkezdett munkánkat értékelik, érzik azt, hogy gyermekük biztonságban van és napról napra gyarapodik tudásuk.

A „Első osztályos szülői elégedettségmérés I.2017/2018 tanév” című kérdőív eredményeinek összefoglalása itt érhető el:

www.kerdoivem.hu/res/98112362986731/

A „Első osztályos szülői elégedettségmérés 2017/2018 tanév II.” című kérdőív eredményeinek összefoglalása itt érhető el:

www.kerdoivem.hu/res/98113226762306/

Köszönjük a kérdőív kitöltésében való közreműködésüket! Köszönjük a bizalmat melyet megszavaztak nekünk, mikor gyermekeiket ránk bízták! Ezt a  bizalmat igyekszünk megszolgálni a jövőben is.

 

Várpalota, 2018. február 16.

A Bán Aladár Általános Iskola vezetősége és nevelőtestülete