Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK Friss hírek ORSZÁGOS ASZTALITENISZ DIÁKOLIMPIA

ORSZÁGOS ASZTALITENISZ DIÁKOLIMPIA

000Az Asztalitenisz Diákolimpia országos döntőit február 16-18-án rendezték Karcagon. Iskolánkat a felső tagozatos lány csapatunk Harai Noémi, Juhász Adél, Szalai Patrícia képviselte a versenyen, melyen a megyei diákolimpián győztes csapatok vehettek részt.

Ebben a korcsoportban 18 csapat mérte össze tudását. A csoportmérkőzések során az első mérkőzésen csapatunk nagy küzdelemben 2:1-re győzte le a Nógrád megyei Érsekvadkert csapatát, majd nagy csatában kapott ki a Szolnok csapatától 2:1-re, melyen az utolsó páros mérkőzés döntött a csoportelsőség megszerzéséről, így csapatunk második helyen jutott tovább a csoportból a legjobb 12 közé. A legjobb 8 közé jutásért a Fejér megyei Polgárdi együttese ellen játszottunk, melyen az igen jó játékerőt felmutató ellenfelünk 3:0-ra nyert csapatunk ellen, így holtversenyben a kilencedik helyen végeztünk a rangos versenyen, mely azért is nagyon szép teljesítmény, mert iskolánk a legfiatalabb csapattal vett részt a Diákolimpián.

Köszönöm szépen Erika néni anyáskodó támogatását.

 

Kanczler Nándor  

 

 

Intézményünk tanulói: Harai Noémi 5.o., Juhász Adél Mária 5.o. és Szalai Patrícia 6.o. tanulók vívták ki maguknak azt a jogot (megyei 1. helyezettek), hogy Veszprém megyét, Várpalotát, a mi intézményünket képviselhették az Országos Asztalitenisz Diákolimpián. A lányok már tavaly is kipróbálhatták tudásukat az ország legjobbjai ellen. Idén 18 csapat vett részt az országos megmérettetésen. 6 csoportban 3-3 csapat játszott. Minden csoportból a 2 legjobb csapat került a legjobb 12 közé. Örömmel töltött el minket és lelkes csapatunkat, hogy bekerültek a legjobb 12 közé. A következő cél a legjobb 8 közé jutás volt. Sajnos idén ez még nem jött össze, reméljük jövőre már igen.

A folyamatos trenírozás, mely KANCZLER NÁNDOR tanárúrnak köszönhető, már most eredményt mutat, a fejlődést a lányok is érzik.

Nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra! Csak így tovább, bízunk benne, hogy a befektetett energia előbb-utóbb megtérül!

Gubiczáné Nagyistók Erika