Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK Friss hírek ASZTALITENISZ-VILÁGBAJNOKSÁGON JÁRTUNK

ASZTALITENISZ-VILÁGBAJNOKSÁGON JÁRTUNK

vfghjkléAz 55. Asztalitenisz Világbajnokság 3. napjára utazott fel Várpalotáról a Bán Aladár Általános Iskola közösségének egy része.

Egy életre szóló élményben lehetett részünk. Együtt szurkolhattunk, izgulhattunk egy magyar férfi és egy női párosért, hogy bejussanak anyolcad döntőbe. Póta Georgina és svéd párjának, Matilda Ekholmnak, illetve Szudi Ádám és Ecseki Nándornak. A női páros sajnos kiesett, viszont a férfi duo bejutott a világ legjobb 16 férfi párosa közé.

A hangulatot szavakba önteni nehéz! Ezt át kell élni! A férfi duotovábbjutásánál a közönség szinte szétrobbantotta a csarnokot örömében. Állva tapsoltunk, örültünk Magyarország élsportolói által nyújtott magyar sikernek.

Ez a nap, - a közvetlenül megtapasztalt és személyesen átélt élmények által -követendő mintát is szolgáltatott tanítványainknak. Élőben és testközelből tapasztalhatták meg, hogy hová, milyen szintre lehet eljutni, ha kitartóan gyakorolnak és mélyítik el tudásukat ezen a területen.

Valódi közösségi élményt jelentett ez valamennyiünk számára.

Köszönjük a lehetőséget, illetve a támogatást a Magyar Asztalitenisz Szövetségnek, illetve a MOATSZ elnökének, Nátrán Rolandnak!

Büszke vagyok arra, hogy iskolánkat és Várpalota várost képviselhettük ezen a jeles rendezvényen!

Köszönet mindazoknak, akik velem tartottak és megoszthattam velük ezt a rendkívüli élményt!

 

Molnárné Nátrán Piroska