Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK Friss hírek Sulizsák program

Sulizsák program

dfghjkl

Kedves Szülők!

2019. december 16-án (hétfőn) a Sulizsák program keretein belül ruhagyűjtési nap kerül megrendezésre az iskolában, ahova tanulóink behozhatják az otthon és környezetükben már nem használt, a program előírásainak megfelelő ruhákat, kiegészítőket, cipőket.

A gyűjtés menete:

A gyerekek hazaviszik az előre elkészített zsákokat és matricát, ha részt kívánnak venni

a programban. Részvételi szándékukat az osztályfőnököknek szíveskedjenek jelezni!

2. Az előírásnak megfelelő darabok összegyűjtése.

Ami elfogadhatóújrahordható női, férfi és gyerek ruhadarabok, összepárosított cipők, kézitáskák, sapkák, sálak kalapok, fehérnemű, zokni, lepedő, függöny, törülköző, pizsama.

Ami nem elfogadható: paplan, takaró, párna, szőnyeg, fürdőszobai szőnyeg, szakadt, lyukas, koszos és nedves ruhadarabok, munkaruházat, textildarabok, anyagok, nem kész ruhák.

A matrica alsó részének kitöltése, és a felső résznek azsákra ragasztása. A matricát úgy kell felragasztani, hogy a kitöltött részek lógjanak, könnyen letéphetőek legyenek.  

A megtelt zsák beszállítása az iskolába.

Információk a gyűjtéshez:

minden zsákhoz szükséges egy matrica, mely a zsákok átvételkori regisztrációját szolgálják. A matricák használatának háttere: a szülők neve/címe/aláírása azért szükséges, mert a leadott ruhák a szülők tulajdonát képezik, viszont az értük járó támogatás az iskolához kerül. Ezekkel az adatokkal és aláírással tudjuk igazolni, hogy a szülők lemondtak az összegről az intézmény javára. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Olyan esetekben, ha a szülők nem járulnak hozzá az adataik megadásához akkor helyettesíthetik azt az iskola nevével és címével.

Kérjük a kedves szülőket, hogy az előírásokra fokozottan ügyeljenek!

A megtöltött zsákokat 2019. december 16-án (hétfő) reggel 8 óráig kérjük az iskola udvarán leadni!

Előre is köszönjük mindenki segítségét !

 

Tisztelettel: Homoki Ferencné

szervező (DÖK)

 ghjkl