Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK Friss hírek SULIZSÁK ruhagyűjtési akció

SULIZSÁK ruhagyűjtési akció

2020. december 10-én  (csütörtökön) a Sulizsák program keretein belül ruhagyűjtési nap kerül megrendezésre az iskolában, ahova tanulóink behozhatják az otthon és környezetükben már nem használt, a program előírásainak megfelelő ruhákat, kiegészítőket, cipőket.

A gyűjtés menete:

1. A gyerekek hazaviszik az előre elkészített zsákokat és matricát, ha részt kívánnak venni a programban. Részvételi szándékukat az osztályfőnököknek szíveskedjenek jelezni!

2. Az előírásnak megfelelő darabok összegyűjtése.
Ami elfogadható:  újrahordható női, férfi és gyerek ruhadarabok, összepárosított cipők, kézitáskák, sapkák, sálak kalapok, fehérnemű, zokni, lepedő, függöny, törülköző, pizsama.
Ami nem elfogadható: paplan, takaró, párna, szőnyeg, fürdőszobai szőnyeg, szakadt, lyukas, koszos és nedves ruhadarabok, munkaruházat, textildarabok, anyagok, nem kész ruhák.

 

Információk a gyűjtéshez:

Minden zsákhoz szükséges egy matrica, mely a zsákok átvételkori regisztrációját szolgálják. A matricák használatának háttere: a szülők neve/címe/aláírása azért szükséges, mert a leadott ruhák a szülők tulajdonát képezik, viszont az értük járó támogatás az iskolához kerül. Ezekkel az adatokkal és aláírással tudjuk igazolni, hogy a szülők lemondtak az összegről az intézmény javára. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Olyan esetekben, ha a szülők nem járulnak hozzá az adataik megadásához akkor helyettesíthetik azt az iskola nevével és címével.

Kérjük a kedves szülőket, hogy az előírásokra fokozottan ügyeljenek!

 

A megtöltött zsákokat 2020. december 10-én  (csütörötkön) reggel 8 óráig kérjük az iskola udvarán leadni!

Előre is köszönjük mindenki segítségét !

Tisztelettel: Homoki Ferencné

szervező (DÖK)