Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Archívum Jubileum 50 Mester és tanítványai

Mester és tanítványai

00Május 14-én nyitotta meg kapuit "Mester és tanítványai" címmel képzőművészeti kiállításunk, ami része annak a programsorozatnak, amit az iskola fennállásának 50. évfordulója alkalmából rendezünk. 
 
A kiállítást  a Krúdy Gyula Városi Könyvtár különtermében rendezte be Borbás Zoltán művésztanár kollégánk,  Lipcsei Attila tanár úr közreműködésével.
 A kiállított munkák iskolánk volt és jelenlegi növendékeinek keze munkáit dicsérik, a közönség nagy megelégedésre.
 
Ezen a programunkon jelen volt a múlt -régi tanítványaink képviseletében-és a jelen a jelenlegi tanítványok személyében, s közöttük kapocsként a Mester: Borbás Zoltán.
 
 Így fonódott össze az idő nagy szőttesén a múlt és a jelen: formáiban, témáiban, színeiben egy csodálatos egységet alkotva, amit a jövő útjára teríthetünk. Büszkék vagyunk arra, hogy iskolánkban sok tehetséges gyermek tanul, fejlődik és halad előre életpályáján, s külön öröm számunkra, hogy ezzel a kiállítással megmutathattuk azt is, hogy hová fejlődhet a tehetséges gyermek, ha megfelelő iránymutatást, szakmai segítséget, jó példát lát maga előtt.
A kiállítást színesítette iskolánk tanulócsoportjának műsora, amit összeállított és betanított Musits Istvánné felsős igazgató helyettes. A kiállítást megnyitotta. Czirákyné Kiss Edit.