Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Tehetségpont
Tehetségpont

Sikeres akkreditáció

hjklÖrömmel tájékoztatjuk iskolai közösségünk valamennyi tagját az intézményben működő „Pont Bálnamadár” idegen nyelvi tehetségpontunk sikeres akkreditációjáról!

Bővebben...
 

Digitális tábla és fejhallgatók

ghjk élkjnb

A Nemzeti Tehetség Program keretében benyújtott pályázatunk valamennyi beszerzési tétele immár megérkezett intézményünkbe!

A közeljövőben a Pont Bálnamadár tehetségműhely valamennyi tagja használatba veheti a frissen felszerelt digitális tábla rendszert és a hozzá kapcsolható bluetooth fejhallgatókat.

gzuik

 

 

„PROMETHEAN” típusú digitális táblarendszer

ntp

A tavaly sikeresen beadott „NTP” pályázatunknak köszönhetően, melynek célja a tehetségsegítés feltételrendszerének javítását célzó hazai programok támogatása, intézményünk közel 1 000 000 forint összegű támogatásban részesült.

A beszerzési folyamatot követően, ma felszerelésre került a „Pont Bálnamadár” tehetségpont bázistermében (220-as tanterem) egyPROMETHEAN típusú digitális táblarendszer.

Ezúton is köszöni intézményünk a Digitális Tananyag és Taneszköz Forgalmazó Zrt. munkatársainak lelkiismeretes munkáját!

A felszerelt eszköz nagyban elő fogja segíteni az idegen nyelvi tehetségpont jövőbeni munkáját!

ntp1 npt2

 

 

 
 

A „Pont Bálnamadár” tehetségpont első szárnypróbálgatásai…

vbhjklIdegen nyelvi tehetségpontunk az idei tanévben kezdte meg fejlesztő műhely munkáját és az első félév végére megérkeztek az első kézzel fogható eredmények is!

Bővebben...
 

ACH & „PONT BÁLNAMADÁR”

vbhjkl2018.10.01-én Falussy Boglárka, az American Corner igazgatója érkezet a „Pont Bálnamadár” Tehetségpont tanulóihoz. Az Amerikai Egyesült Államok kultúrájáról, földrajzáról tudhattak meg többet a tehetséggondozó műhely résztvevői.

Bővebben...
 
További cikkeink...


1. oldal / 2