Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Tehetségpont
Tehetségpont

Új Beszerzés

Intézményünkben ez a második tanév, hogy idegen nyelvi tehetségpont működik, mely az idei évben lezárult sikeres akkreditációs eljárásnak eredményeként, immár Akkreditált Kiváló Tehetségpontként folytathatja munkáját.

Bővebben...
 

Sikeres akkreditáció

hjklÖrömmel tájékoztatjuk iskolai közösségünk valamennyi tagját az intézményben működő „Pont Bálnamadár” idegen nyelvi tehetségpontunk sikeres akkreditációjáról!

Bővebben...
 

Digitális tábla és fejhallgatók

ghjk élkjnb

A Nemzeti Tehetség Program keretében benyújtott pályázatunk valamennyi beszerzési tétele immár megérkezett intézményünkbe!

A közeljövőben a Pont Bálnamadár tehetségműhely valamennyi tagja használatba veheti a frissen felszerelt digitális tábla rendszert és a hozzá kapcsolható bluetooth fejhallgatókat.

gzuik

 

 

„PROMETHEAN” típusú digitális táblarendszer

ntp

A tavaly sikeresen beadott „NTP” pályázatunknak köszönhetően, melynek célja a tehetségsegítés feltételrendszerének javítását célzó hazai programok támogatása, intézményünk közel 1 000 000 forint összegű támogatásban részesült.

A beszerzési folyamatot követően, ma felszerelésre került a „Pont Bálnamadár” tehetségpont bázistermében (220-as tanterem) egyPROMETHEAN típusú digitális táblarendszer.

Ezúton is köszöni intézményünk a Digitális Tananyag és Taneszköz Forgalmazó Zrt. munkatársainak lelkiismeretes munkáját!

A felszerelt eszköz nagyban elő fogja segíteni az idegen nyelvi tehetségpont jövőbeni munkáját!

ntp1 npt2

 

 

 
 

A „Pont Bálnamadár” tehetségpont első szárnypróbálgatásai…

vbhjklIdegen nyelvi tehetségpontunk az idei tanévben kezdte meg fejlesztő műhely munkáját és az első félév végére megérkeztek az első kézzel fogható eredmények is!

Bővebben...
 
További cikkeink...


1. oldal / 2