Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Rendszerkarbantartás

gmail-45-700x393Tisztelt Felhasználók

Nyilvántartásunk szerint több mint százan  két évnél régebben használták utoljára a Bán Aladár Általános Iskola rendszerében regisztrált fiókjukat.
Ha szeretné megtartani az e-mail címét és vele együtt a fiókját is akkor nincsen más dolga, mint felhasználói nevével és jelszavával bejelentkezni az alábbi linken 
Bővebben...
 

Erzsébet Tábor 5.a

000

Bővebben...
 

Erzsébet Tábor 2.0

000

Bővebben...
 

Egészségnap 2017

300

A nap folyamán 8-8 állomáson várták a Védőnői Szolgálat munkatársai az alsós és a felsős diákokat, ahol életkoruknak megfelelően kaptak ismereteket az egészséges életmód kapcsán.

Bővebben...
 

Jutalom kirándulás felsősöknek! :-)

000Június 7-én jutalom kirándulásra vittük iskolánk felső évfolyamának legkiválóbb tanulóit, akik egész éves munkájukkal kiérdemelten kaptak egy napot az iskola alapítványának és diákönkormányzatának támogatásával.

Bővebben...
 

Lónyai Dóra ezüstérmes

000

 

:-)

Bővebben...
 

Alsós jutalomkirándulás

000A hosszú hétvége után kellemesen folytatódott a hét 52 alsós kisdiáknak és 4 nevelőnek, hiszen jutalomkirándulásra mehettünk a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Bővebben...
 

Az 1.b a Veszprémi Állatkertbe kirándult

1.b a Veszprémi Állatkertben

Már nagyon vártuk június 2-át, az osztálykirándulás napját. A Veszprémi Állatkertbe mentünk. Az időjárás is nagyon kegyes volt hozzánk. Lelkesedésünket tovább fokozta az a csodálatos környezet, ami az állatkertben fogadott minket.

Bővebben...
 

Egészségnap

000

Bővebben...
 

Diákolimpiai versenyek!

000Májusban került megrendezésre a körzeti atlétika diákolimpia, valamint a III .korcsoportos (5-6 o.) fiú labdarúgó diákolimpia.
 
Eredmények.
Bővebben...
 


1. oldal / 36