Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Élj egészségesen! – rajzpályázat

A Generali Alapítvány pályázatot írt ki „Élj egészségesen!” címmel. A pályázóknak le kellett rajzolniuk, hogyan kell egészségesen élni, mitől maradunk egészségesek.

Bővebben...
 

Ipari Technikum informatika versenyének eredménye

Kellemes "előkarácsonyi" meglepetésben volt része a Bán Aladár Általános Iskola informatika szakköröseinek, akiknek Winchester United nevű csapata holtversenyben ELSŐ HELY-en végzett az Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum által szervezett informatika versenyen.

Bővebben...
 

Tisztelt Szülők, kedves leendő elsőseink!

Fogadják sok szeretettel a 2021/2022. tanév leendő elsős (1.a) tanítók, Mellárné Mikolics Judit és Szigetiné Kiszely Katalin karácsonyi műsorának felvételét a jelenlegi osztályával!

Bővebben...
 

Tisztelt Szülők, kedves leendő elsőseink!

Fogadják sok szeretettel a 2021/2022. tanév leendő elsős (1.b) tanító, Gubiczáné Nagyistók Erika sportos tanórai felvételét a jelenlegi osztályával!

Bővebben...
 

Vörösmarty 220 – siker az országos rajzpályázaton

A Vörösmarty Mihály Emlékmúzeum Vörösmarty 220 címmel országos rajzpályázatot írt ki felső tagozatos és középiskolás diákok számára. A pályázat témája a 220 éve született Vörösmarty Mihály, a Szózat költője volt.

Bővebben...
 

Jótékonyság

Tanítványaink az idei évben is hozzájárultak a beteg gyerekek gyógyulásához.

Bővebben...
 

Bolyai anyanyelvi és matematika versenyek

 

 

 

 

 

 

 Iskolánk tanulói évek óta részt vesznek a Bolyai anyanyelvi és matematika versenyeken. Nagyon jó hangulatú,igényes,tudatos szervezésű versenyként ismerhettük meg.

Bővebben...
 

Természeti közelképek (8.b Média 2020. november)

A mobiltelefonok népszerű elterjedésével lehetőség nyílt arra, hogy a médiafeladatok közé be tudjuk illeszteni a fotózást is. Ennek eredményéről mutatunk be egy kis válogatást a 8.B osztályosok munkáiból.

Bővebben...
 

Ütős csapat

ztufzgujhbnMár két hónapja gyakorolunk :-)

Bővebben...
 

KÖNYV – GERINC – TÖRTÉNET

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Gyermek- és Ifjúsági Könyvtár  egy érdekes pályázatra invitálta a gyerekeket. Könyvekből készíteni tornyot úgy, hogyha a könyvek címét összeolvasod, akkor egy történet, vers kerekedjen ki belőle. A mi iskolánk könyvtárában is készültek ilyen mesélő, verselő könyvtornyok.

Bővebben...
 


1. oldal / 61