Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Megyei asztalitenisz diákolimpia – Veszprém

000December 11-én rendezték meg Veszprémben a megyei asztalitenisz  diákolimpiát  Veszprémben  a Noszlopy Gáspár Szakgimnázium tornatermében. Iskolánk tanulói minden várakozást felülmúlva kiválóan szerepeltek ,  s  minden  versenyzőnk éremmel térhetett haza.

Bővebben...
 

OVI-SULI 2017. december

000

Bővebben...
 

ASZTALITENISZ SLT KUPA

000Idén második alkalommal rendezték meg a megyei SLT Asztalitenisz Kupát, ahol azok a gyerekek mérhették össze ügyességüket, akik még csak 1-2 éve tanulják az asztalitenisz alapjait a heti 5 testnevelés órából két tanórában.

Bővebben...
 

Diórörő

000December 6-án az énekkarosok és 7 kísérő pedagógus Budapestre utazhatott, az Erkel Színházba. Délután 4 órakor indultunk, így már útközben megcsodálhattuk a gyönyörűen kivilágított fővárost.

Bővebben...
 

A Királyfi és a Sors – díjátadó – 2017.12.05. - Budapest

000A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) és a Magyar Egyiptomi Baráti Társaság országos pályázatot írt ki A Királyfi és a Sors óegyiptomi történet feldolgozására akár digitális formában, akár hagyományos módon, rajzok segítségével.


Bővebben...
 

Mikulás napi manópróba

000Intézményünkből 5 csapatunk vett részt kedden a Gál Gyula Város Sportcsarnokban a Fitten Várpalotáért Szabadidő- és Sportegyesület által szervezett Mikulás napi manópróbán, mely a várpalotai általános iskolák, óvodák között zajlott.

Bővebben...
 

Sport- mese- és rajzversenyek eredményhírdetés 2017.12.04.

000GRATULÁLUNK!

Bővebben...
 

Ön választ, mi segítünk

000Az Ön választ, mi segítünk pályázat keretében iskolánk elnyerte a támogatásra felajánlott maximális összeget,400.000 Ft-ot. A mai napon vehettük át  a nyereményt jelképező "utalványt" a helyi üzlet munkatársaitól.
Bővebben...
 

Kistérségi mesemondó verseny

000December 1-jén rendezték városunkban a kistérségi mesemondó versenyt, mely az adventi programsorozat első állomása volt. 
Iskolánkat 2 gyermek képviselte az alsó tagozaton: 1-2.évfolyamon Keszler Angelika 1.a osztályos tanuló, 3-4.évfolyamon pedig Csácsi Péter, 3.a osztályos tanuló.
Bővebben...
 

Rendhagyó fizikaóra

000

November 30-án az MVM Partner Zrt. Edukációs Programjának keretébenkülönböző tematikájú, interaktív fizika óra részesei lehettek iskolánk hetedikes tanulói. Az Edukációs Program fő célja, hogy a gyermekek megismerhessék a legkorszerűbb technológiákat, és napjaink legnagyobb kihívása, a fenntarthatóság is mindennapjaik részévé váljon.

Bővebben...
 


1. oldal / 40