Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

II. féléves testnevelési órák alóli felmentés

Tisztelt Szülők!
 
A II. féléves, heti 2 testnevelési órák alóli felmentéseket, egyesületi igazolással 2019.február 1-ig érvényesíthetik.
Az e-ügyintézési rendszeren keresztül is lehetőségük van feltölteni a kérelmet és az igazolást. Kérjük, éljenek ezzel a lehetőséggel! A határidő után benyújtott kérvényeket nem áll módunkban érvényesíteni!
Bővebben...
 

Ebédbefizetés 2019. január

vfghjklé

Bővebben...
 

Ásványgyűjtemény kiállítás és vásár

cfvghjikol

 

Bővebben...
 

Karácsonyi műsor 2018.

 fghjklA videó itt látható.

Bővebben...
 

OVI-SULI 2018. december

vghjuioléIskolánkban hagyományosan ovi-sulit tartunk havonta. Most eljött a december, mely egyben készülődés az ünnepekre. A gyerekek örültek a rövid adventi mesének és énekeltek, elkészítették a hóembert, akinek… se keze se lába…, s amit boldogan táncoltattak meg. Vidáman és gyorsan repült az így töltött idő.

Bővebben...
 

Kosárpalánta verseny 2018.

vghjkl.éA legkisebbek is elkezdték a szezont.

2018.12.15-én került megrendezésre, a Kosár Palánta bajnokság első fordulója Székesfehérváron.

"Az elsős korcsoportban 2 csapat mérkőzött meg egymással.

Bővebben...
 

Asztalitenisz megyei diákolimpia – Balatonfüred

2018  december 18-án rendezték meg Balatonfüreden a megyei asztalitenisz diákolimpia döntőt, ahol a körzeti versenyeken érmes helyezéseket elérő tanulók vehettek részt. Iskolánk tanulói kiválóan szerepeltek a versenyen, 2 arany, 4 ezüst és 1 bronzérmet szereztek a megmérettetésen.

Bővebben...
 

A hajótörött története – MEBT rajzpályázata – 2. helyezés

vbhjkl.A Magyar Egyiptomi Baráti Társaság rajzpályázatot hirdetett meg, melynek során A hajótörött története című az ókori Egyiptom Középbirodalom korából származó irodalmi szöveget kellett rajzok segítségével „elmesélniük” a gyerekeknek. A pályázaton iskolánk könyvbarát szakköröseinek Senki2.0 csapata 2. helyezést ért el. A csapat tagjai: Horváth Luca és Nyulasi Eszter a 6. a osztály tanulói.

Bővebben...
 

A palotai pelikán – Keltsd életre templomodat! pályázat 1. helyezés

vghjkléA Magyar Kurír meseíró pályázatot hirdetett meg Berg Judit A holló gyűrűje című könyve nyomán. Miként az írónő a Mátyás-templom díszítőelemeit életre keltve meseregénye szereplőivé tette, úgy a pályázaton indulóknak saját templomukat kellett felfedezniük, az ott található különböző ábrázolásokat a saját meséjükbe beleszőve eleven szereplőkké varázsolniuk.

Bővebben...
 

Köszönet

cfghjkTisztelt Szülők! Kedves Adományozók! 
 
Köszönjük, hogy támogatták idei évi adventi vásárunkat felajánlásaikkal, vásárlásaikkal. A bevétel egy részét mint minden évben az idén is tanítványaink családjainak támogatására fordítottuk. 16 család kap tartós élelmiszer csomagot, hogy ezzel is segítsük szebbé tenni számukra a közelgő ünnepet.
Bővebben...
 


6. oldal / 55