Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

OVI-SULI 2018. november

vghjklé

 

 

Bővebben...
 

Európa-bajnoki selejtező

vghuikl

2018. november 20-án Várpalotán rendezték meg az asztalitenisz magyar női válogatott Európa-bajnoki selejtezőjét. Intézményünkből nagy szurkolótáborral érkeztünk a rangos sporteseményre. A gyerekek rövid tájékoztatót kaptak az élsportolókról, s már a meccsek előtt tájékozódtak, hogy kik a megmérettetés szereplői.
Bővebben...
 

Házi mesemondó verseny

háti mesemondó verseny 2018

November 19. egy igazán izgalmas napvolt az alsós gyermekek számára. Iskolánk mesemondó versenyét bonyolítottuk a könyvtárunkban. A sok téli mese még az időjárást is arra sarkallta, hogy egy pici időre idevarázsolja a téli havazást. Két korcsoportban értékelte a zsűri a felkészült, izguló és szépen mesélő gyermekeket. Kellemes délután volt felnőttnek és gyermekeknek egyaránt. Nehéz döntése volt a zsűrinek.

Bővebben...
 

Áttanító kollégáink fogadóórája

Tisztelt Szülők!

Tagiskolánkból áttanító kollégáink, KutenicsnéIzer Viktória, Szabóné Odrobéna Judit és Magyari Gábor, 2018.11.26 –án, 16:00 – 17:00 – ig fogadó órát tartanak a Bán Aladár Általános Iskola 147-es tantermében.

Valamennyi érdeklődő szülőt szeretettel várnak! 

Bővebben...
 

„Erzsébet királyné” Megyei Olvasópályázat

vghjikl,.Hallottátok-e az igazságos Mátyás király hírét? Persze, hogy hallottátok… De vajon azt is tudjátok-e, hogy szeretett tréfálkozni. Mindenről a saját szemével igyekezett meggyőződni, ezért gyakran járt álruhában a népe között.

Bővebben...
 

November 23. - iskolapóló

vghujikoléKedves Gyerekek!
November 23-án "Olimpikonok nyomában" címmel Klampár Tibor asztalitenisz többszörös világbajnok és válogatott ifi játékosok látogatnak el iskolánkba. Előadást és sportág bemutatót tartanak intézményünk valamennyi tanulójának, nevelőjének, a meghívott és az érdeklődő vendégeknek. 
Bővebben...
 

Mátyás emlékév rajzpályázat díjazottjai

ghuiklA Hunyadi Mátyás-emlékév jegyében hirdette meg a Városszépítő- és Védő Egyesület a Krúdy Gyula Városi Könyvtárral közösen azt a pályázatot, melyre több kategóriában lehetett a várpalotai általános, valamint középiskolás diákoknak különböző alkotásokat készíteni.
Bővebben...
 

„A sirály a király?”

 vghjkloé(Inotai mesevetélkedőn jártunk és …)

 A 2018. év jubileumi volt az inotai mesevetélkedők történetében. Immár 20. éve gyűlnek össze alsós csapatok, hogy kiderüljön; melyik iskola csapata ügyesebb, készült fel alaposabban a megmérettetésre.

Bővebben...
 

Karácsonyi vásár

cfghujikl

Tisztelt Szülők!
A beküldött vásárfiát az osztályfőnököknek
vagy Vali néninek legyenek szívesek behozni.

Bővebben...
 

OVI-SULI november

vghuiopőá

Tisztelt Szülők!


Sok szeretettel várjuk iskolába készülő gyermeküket az idei ovi-suli programjainkra! Az ovi-suli foglalkozásaink 2018. októberétől 2019. márciusáig minden hónap 3. keddjén, 16.30 órától lesznek. 

Bővebben...
 


6. oldal / 54