Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Ovisuli

04Kedden ovisok foglalták el iskolánk egyik számítástecnika termét. Először Csilla nénivel megismerkedtek egy majdnem elfeledett játékkal, a TANGRAM-mal.

Bővebben...
 

Iskolabemutató beszélgetés és nyílt órák

Sok szeretettel várjuk a leendő elsősök szüleit

Bővebben...
 

Felsős farsang

DSCF7288_1Bár az idei farsangon kevesen öltöttünk álruhát, a jelmezek igazán ötletesek voltak. Láthattuk az iskola rabjait, megérkezett a megterített kerti asztal, berobbant a táncparkettre a leglazább discokirály(nő?).

Bővebben...
 

Színházlátogatás

Február 18-án alsósaink nevetésétől, tapsától volt hangos a Vörösmarty Színház Pelikánterme Székesfehérváron. A közös éneklés sem hiányzott Mazsolával a bábelőadáson.
Bővebben...
 

Farsang a 4.a-ban

0027_1A 4.a osztály február 16-án tartotta osztályfarsangját. Nagy zenebonával, táncmulatsággal és érdekes játékokkal töltöttük el ezt a délutánt.

Bővebben...
 

Korcsolyázni jártunk

0004_1Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk az 5.b és a 7.a osztállyal a veszprémi korcsolyázási lehetőségen.

 

Bővebben...
 

Hétmérföldes mesevetélkedő

0002_1Idén ismét felvettük lábunkra a "Hétmérföldes" csizmát, és négy csapattal újra elindultunk a mesevetélkedőn.
Bővebben...
 

Mézeskalács sütés a 4.b-ben

014Az utolsó tanítási napon az ebédlőben egy kis műsorral leptük meg a szülőket, majd Vali néni segítségével mézeskalácsot sütöttünk. Anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák is segítettek a gyerekeknek. A kellemes narancs és mézeskalács illat, a finom, gőzőlgő tea meghitté varázsolta ezt a röpke együttlétet.

Itt láthatók a fényképek

 

Kinyomoztuk, meglátogattuk!!!

0010_1Egy októberi napon heves vita alakult ki a 2.b osztályban a Mikulás személyéről. Ezt a vitát azzal zártuk le, hogy meg fogjuk látogatni a magyar mikulást decemberben, otthonában.
Bővebben...
 

Színházban voltunk!

02A Vásárhelyi Iskola szerevezésében, december 05-én, Ottlik Géza Iskola a határon című művét nézhettük meg a veszprémi Petőfi Színházban. Ottlik Géza regénye egyrészt szabályos diákregény, mulattató, néha tragikumba forduló diákcsínyekkel, ártatlan vagy borsos kamasztréfákkal.

Bővebben...
 


56. oldal / 60