Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

A 7. évfolyam kirándulása

kicsi Kirándulni jó!
2011. június 2-án egy kicsit borús délelőtt vágtunk neki a körülbelül másfél, 2 órás buszozásunknak. Előbb Győr, majd Pannonhalma felé vettük az utunkat.

Bővebben...
 

A Nyári Szabadidős Tábor Szakmai Programja

A program innen letölthető.
 

Országos Kazinczy-szépkiejtési verseny 2011

Az Országos Kazinczy-szépkiejtési verseny idén, 2011-ben április 7-től 9-ig tartott Balatonbogláron. Egy nagy véletlennek köszönhettem, hogy eljuthattam a területi fordulóra, melyben sikerült továbbjutnom az országos versenyre.

Bővebben...
 

Meseírók és Tündértornyok

IMG  A tavalyi év sikerei alapján 2011-ben is meghirdette a székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár a Tündérszó című nemzetközi meseíró pályázatot.
A pályázatra hat országból, 225 mese, történet érkezett. A beérkezett műveket Nógrádi Gábor, író, Sohonyai Edit és Kálnay Adél írónők bírálták el.

Bővebben...
 

Bevásárló lista leendő elsősöknek

Bővebben...
 

A diákönkormányzat beszámolója

A diákönkormányzat vezetőjének Somogyi Martint választottuk.

Bővebben...
 

Ozirisz földjén- döntő – 2011. május 9.

image037 Végre elérkezett az országos döntő napja, a vonaton bizony a felkészülési anyag helyett már mindenki inkább az elemózsiával foglalkozott. Kellett a testi táplálék a szellem erősítésére, így a különböző rágcsálnivalók elrágcsálásra ítéltettek!:)))·

Bővebben...
 

Ozirisz földjén 1. – Út a döntőbe

image019 Harmadik alkalommal hirdette meg az idei tanévben a Szépművészeti Múzeum Egyiptomi Gyűjteménye országos vetélkedőjét „Ozirisz földjén” elnevezéssel. Három fordulóból álló megmérettetés után a legjobb csapatokat hívták be a döntőbe. Első összeállításunk azt mutatja be, milyen feladatok megoldásán keresztül sikerült ez nekünk.

Bővebben...
 

Roma – Brigetio – Memphis Rally

A Szépművészeti Múzeum Antik Gyűjteménye az idén is meghirdette ÉÓS versenyét, amely Marcus Aurelius császár korába repített minket.

Bővebben...
 

Tasner-napi matematikaverseny eredményei

Bővebben...
 


60. oldal / 62