Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Molnár Gergő, Almsteier Marci Víz Világnapja pályázat

000Március 22-én van a Víz Világnapja. Erre emlékezve már 21. alkalommal pályáztatott gyerekeket a BAKONYKARSZT. "Szennyvizek? Tiszta vizet!" címmel lehetett az általános iskolásoknak rajzot illetve fogalmazást beküldeni.

Bővebben...
 

2017-03-22 Ovi-suli 2017. március

ovisuliNagyon jó hangulatú, sportos délutánon vehettek részt a nagycsoportos, iskolába készülő gyerekek a márciusi ovi-suli foglalkozáson a Bán Aladár Általános Iskolában.

Bővebben...
 

Beiratkozás

beiratkozás

Bővebben...
 

papírgyűjtés

2017. április 12.

Gyűjtés időpontja: 7:00 - 8:00 – az iskola udvarán

Bővebben...
 

Nemzetközi Kenguru Matematikaverseny

KenguruIskolánkat 39 (3-8 osztályos) tanuló képviselte, immár harmadik alkalommal, március 16-ám a Nemzetközi Kenguru Matematikaversenyen.

Bővebben...
 

Személyszállítással egybekötött programok szervezése

Tisztelt Szülők!

A veronai buszbaleset kapcsán a KLIK/178/300-2/2017. számú fenntartói rendelkezése alapján a tanórán kívüli, személyszállítással egybekötött programokon résztvevők biztonságos utaztatása érdekében

Bővebben...
 

Diákolimpia mezei futóverseny

 

mezei futóversenyÚjabb diákolimpia, újabb sikerek, érmek! Tavaszias, napsütéses időben rendezték meg Pétfürdőn a mezei futóversenyt, ahová 12 iskola nevezett. Az I. korcsoportosoknak 600métert, míg a II. korcsoportosoknak 1000m, ill. 1500métert kellett futniuk.
Bővebben...
 

Kistérségi szavalóverseny

aAz idei kistérségi szavalóversenyen 2 tanulónk képviselte iskolánkat: az alsó tagozaton Kürti Eszter Jázmin a  4.a-ból, s a felső tagozaton Pintér Laura Kata 6.a osztályos tanuló.f
Bővebben...
 

Márciusi forradalom

1848

Tisztelt Ünneplő Közösség!

            Március 15-e az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc kezdetének napja, legszebb nemzeti ünnepünk. Tájékozódási pont a nemzet történelmében, fordulópont, amely nagy változást hozott a magyarság életében.

Bővebben...
 

Versmondó verseny

alsóA hagyományoknak megfelelően iskolánk 2017. március 6-án és március 7-én rendezte a versmondó verseny iskolai fordulóját.

Hétfőn az alsó, majd kedden a felső tagozatosok mutathatták meg tehetségüket a zsűrinek,felső

Bővebben...
 


7. oldal / 40