Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

MOST

otvA lenti linken érhető el a természettudományos verseny feladatsora. Sok sikert, és hasznos időtöltést kívánunk mindenkinek!

Bővebben...
 

INDUL

otvEgy óra múlva itt elérhető a Bán Aladár napi természettudományos verseny feladatsora! Kövesd az iskolánk Facebook oldalát, hogy értesülj minden friss hírről!!!

Bővebben...
 

INDUL az online természettudományos vetélkedő

otvKedves Tanulóink!

Online természettudományos vetélkedőt szervezünk az idei Bán Aladár Nap alkalmából. Kérdésekre kell válaszolni természettudományos  témákban.

Még nem tanulsz fizikát, kémiát, a mikroszkóp a világatlasz is idegen, és még a Naprendszert sem hagytad el??? Nem probléma!!! Sokat segíthet anyu, apu, nagy tesó és a Google.

Bővebben...
 

ÓKORI VERSENYEK – MAI GYŐZTESEK

élkjhujkl,.HYPERIÓN ORSZÁGOS TANULMÁNYI VERSENY AZ ANTIK GÖRÖG-RÓMAI KULTÚRÁRÓL

A 2018-19-es tanévben a Pécsi Tudományegyetem Klasszika Filológia Tanszéke és a Szépművészeti Múzeum Antik Gyűjteménye közösen hirdette meg a Hyperión Országos Tanulmányi Versenyt középiskolások és az általános iskola felső tagozatosai számára. A két korcsoportnak három kategóriában rendeztek versenyt.  

Bővebben...
 

Országos Atlétika Diákolimpia

bhjuilMájus 27-én rendezték meg az országos döntőt Székesfehérváron. A különböző versenyszámokban azok a versenyzők vehettek részt, akik megnyerték a megyei versenyt, valamint azok, akik teljesítették a megyei versenyeken előirt országos szintet.

Bővebben...
 

Híradás intézményünk újabb sikeres pályázatáról!

bhjkl"A Szikla" Múzeumi Közhasznú Alapítvány által kiírt pályázat keretében intézményünk közel 100 000 forint értékű támogatásban részesült.

Bővebben...
 

Lizi a terápiás kutya

cfghjk

Rendhagyó társadalomismeret óra

A 3.a társadalomismeret órájára különleges vendégek jöttek: Szöllösi Eszter a Búzavirág Gyermekekért Egyesület elnöke és kutyája Lizi, a terápiás kutya.

Bővebben...
 

A Bán Aladár Általános Iskola kiemelkedő országos eredményeket ért el környezetvédelmi pályázaton

vbnm,.Több, mint tíz éve küldünk dolgozatokat a /Hungaria Nostra/ Országos Város és Faluvédők Szövetsége által kiírt pályázatra. A díjkiosztó ünnepségen megtudtuk, hogy idén 1300 pályamű érkezett különféle kategóriában. Közülük választották ki a legjobbakat. A színvonalas rendezvénynek a Budavári Palotában a Budapesti Történeti Múzeum adott otthont, megajándékozva a tanulókat, pedagógusokat és hozzátartozókat azzal a lehetőséggel, hogy a vár múzeumaiba ingyen mehessenek.

Bővebben...
 

Versenyre készülünk!

ghjklElsősegélynyújtóink idén is bekerültek az országos döntőbe. A felkészülésben-mint mindig,-most is segítségünkre volt a várpalotai mentőállomás vezetője Munkácsi Zsolt. Köszönjük szépen!

Bővebben...
 

Rákóczi Szövetség

ghjklé

Bővebben...
 


7. oldal / 60