Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Országos Asztalitenisz Diákolimpia

országos Asztalitenisz Diákolimpiát2017. február 17-19 között Karcagon rendezték meg az országos Asztalitenisz Diákolimpiát, ahol II. korcsoportos lány csapat (Harai Noémi, Juhász Adél és Oszkó Zoé) képviselte iskolánkat.

Bővebben...
 

SZÜLŐI ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV 2016/2017. I. FÉLÉV 1. ÉVFOLYAM

Tisztelt Szülők!
Munkánk minőségének javítása  érdekében kértük az  Önök  véleményét, visszajelzését kérdőíves formában iskolánk működésével, nevelési-oktatási  módszereinkkel, értékeinkkel  kapcsolatban.

Bővebben...
 

BÁN ALADÁR ÁLTALÁNOS ISKOLA ELSŐ OSZTÁLYOS NEVELŐI 2017/2018. tanév

plakát

Bővebben...
 

Szülői tájékoztató

Tisztelt Szülők!

2013. szeptember 1-jétől kezdődően felmenő rendszerben az állami fenntartású nevelési-oktatási intézményben a tanulónak joga, hogy fakultatív (felekezeti) hitoktatásban vegyen részt.

A 2017/2018-as tanévben ez érinti iskolánk valamennyi évfolyamára járó tanulóját.

Bővebben...
 

Elűztük a telet

kiszeA Bán Aladár Általános Iskola immár 3. éve rendezte meg a télűző menetét a Tési dombon. A kisdiákok síppal, dobbal, kereplővel és a kiszebábbal  járták be a lakótelepet.

Bővebben...
 

Molnár Gergő: Országos 3. hely

molnargergo10., jubileumi pályázatát írta ki a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma:  Ne égess! címmel. Pályázni általános iskolás gyerekeknek lehetett rajz, illetve irodalmi alkotásokkal. A pályamunkák a múlt, a jelen vagy akár a pályázó jövőben elképzelt tűzzel kapcsolatos tárgyakról, eseményekről, illetve katasztrófához köthető történésekről kellett, hogy szóljanak.

Bővebben...
 

1%

1%

Bővebben...
 

OVI-SULI február

OVI-SULI február

Bővebben...
 

OVI-SULI 2017. január 24.

ovisuli

 Ezen a hideg januári délutánon sok kis leendő iskolás jött el hozzánk, hogy részt vehessen az idei év első OVISULI foglalkozásán.

Bővebben...
 

Asztalitenisz Világ Kupa, Budapest

Asztalitenisz világkupaA MOATSZ iskolánkat újra megtisztelte és lehetőséget adott, hogy az asztalitenisz Világkupa döntőjére felutazzunk, és újra egy különleges élményben részesüljünk.

Bővebben...
 


8. oldal / 40