Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Giri-gyöngye az alsós osztályokban

vghujklÁprilis 29-én és 30-án az alsó tagozatos tanítványaink gyöngyöt fűztek Hegedüs Kriszta nénivel, aki Székesfehérvárról jött el közénk.

Bővebben...
 

PAPÍRGYŰJTÉS EREDMÉNYE

ghjk

2019. április 17- én papírgyűjtést szervezett iskolánk diákönkormányzata. Már reggel 7 órától érkeztek a szülői kezek által összekötött papírcsomagok.

Köszönjük a szülők segítő munkáját!

Bővebben...
 

Körzeti atlétika diákolimpia Várpalota

cfghjklÁprilis 24-én rendezték Várpalotán az atlétika diákolimpiát,melyen 8 általános iskola versenyzői vettek részt. A magasugró versenyt április 30-án a Nepomuki Általános iskolában bonyolították le.

Eredmények:

Bővebben...
 

Megyei labdarúgó diákolimpia – Ajka

cfghjklAjkán rendezték meg április 26-án a III. korcsportos labdarúgó diákolimpia döntőt, melyen kilenc általános iskola vett részt.

Bővebben...
 

Körzeti labdarúgó diákolimpia – Várpalota

cfghjkÁprilis 15-án rendezték Várpalotán a III. korcsoportos labdarúgó diákolimpia döntőt, csapatunk csoportelsőként jutott tovább.

Bővebben...
 

Nyári napközis tábor tájékoztató

Jelentkezési lapok és a jelentkezésekhez szükséges dokumentumok az osztályfőnököktől és a gazdasági ügyintézőtől igényelhetők. Jelentkezési határidő: 2019. május 31.

Bővebben...
 

Jöttünk, láttunk, győztünk!

fghjkl„ A legfontosabb amit a győzelemről megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá.”

Ezzel a hittel indultunk neki az atlétika körzeti diákolimpiának.

Bővebben...
 

Környezetvédelmi verseny

cvghjklÁprilis 25-én délután a Várban került megrendezésre a 12. Környezetvédelmi verseny (megyei szervezésben). Iskolánkat egy 7. évfolyamos csapat képviselte. A csapat tagjai: Rotter Krisztina, Rotter Dávid, Tollas Magor.
Bővebben...
 

ASZTALITENISZ-VILÁGBAJNOKSÁGON JÁRTUNK

vfghjkléAz 55. Asztalitenisz Világbajnokság 3. napjára utazott fel Várpalotáról a Bán Aladár Általános Iskola közösségének egy része.

Egy életre szóló élményben lehetett részünk. Együtt szurkolhattunk, izgulhattunk egy magyar férfi és egy női párosért, hogy bejussanak anyolcad döntőbe. Póta Georgina és svéd párjának, Matilda Ekholmnak, illetve Szudi Ádám és Ecseki Nándornak. A női páros sajnos kiesett, viszont a férfi duo bejutott a világ legjobb 16 férfi párosa közé.

Bővebben...
 

"Szép Magyar Beszéd" verseny országos döntő

fghjkl2019. április 11-13. között Balatonbogláron rendezték meg a Kazinczyról elnevezett "Szép Magyar Beszéd" verseny országos döntőjét az általános iskolák 7-8. évfolyamos diákjai számára. A verseny célja az ifjúság anyanyelvi nevelése, a beszédkultúra javítása.

Bővebben...
 


8. oldal / 60