Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Papírgyűjtés

fdsead

Bővebben...
 

Hit- és erkölcstan oktatás választása

hitttttttan

Bővebben...
 

Beszámoló a Pangea Matematika Verseny 1. fordulójának eredményeiről

Pangea Matematika verseny 2018

A résztvevők száma impozáns. Nem tudok olyan országos versenyről amelyiken iskolánk tanulói ilyen nagyszámban képviseltetnék magukat. Az 56 regisztrált versenyzőből 49 tanuló vett részt a versenyen. A versenyzők nagy száma indokolja, hogy 3. 4. 5. 6. évfolyamokon első három külön is értékeljük.

Bővebben...
 

Simonyi Zsigmond helyesírási verseny

bghjmklA Simonyi Zsigmond helyesírási versenyt az idei tanévben már huszonegyedik alkalommal szervezte meg a Magyar Nyelvtudományi Társaság az 5–8. évfolyamos diákok számára.

Bővebben...
 

Múzeumpedagógiai jó gyakorlat – fókuszcsoportos beszélgetés – Óbuda, 2018.03.26.

hbnmnbhjIskolánk meghívást kapott, hogy vegyen részt a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara – a Szabadtéri Néprajzi Múzeum felkérésére, az EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 számú, „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című projekt keretében egy országos pedagóguskutatásban.

Bővebben...
 

Angol szépkiejtési verseny

angol szépkiejtési verseny2018. március 26-án került megrendezésre az angol szépkiejtési verseny a pétfürdői Horváth István Általános Iskolában. A versenyzőknek kétféle feladatot kellett megoldaniuk.

Bővebben...
 

Tojásfa

kjhgvbnA 4. a osztályosok is helyeztek el szép, díszes tojásokat a város tojásfáján.

Bővebben...
 

Következő túra

Kedves Turisztikások!

Következő túránk április 15-én lesz a Gaja-szurdokba.A további információkat előtte  küldöm majd.

Bővebben...
 

Mesevetélkedő

wsfsdgfA 7 mérföldes országos mesevetélkedő IV. fordulóján vett részt iskolánk két alsós csapata az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban, Veszprémben. Immáron tíz mese volt az alapja a nem könnyű feladatoknak. Csapataink derekasan helyt álltak.

Bővebben...
 

SLT húsvéti asztalitenisz

asztaliteniszMárcius 23-án a Veszprémben megrendezett játékos, szórakoztató húsvéti asztalitenisz versenyen 6 gyermek képviselte iskolánkat.

Tanulóink nagy izgalommal várták a megmérettetést, bár tudták, hogy nem az eredmény, hanem a közös sportolás ésa mozgás a legfontosabb.

Bővebben...
 


9. oldal / 50