Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Nyári napközis tábor 2017

000Az idén is iskolánk adott helyett a város Nyári Napközis Táborának hat hétre, július 3-tól augusztus 11-ig terjedő időszakra. Ez a hat hét rengeteg programmal várta a táborozó gyerekeket.

Bővebben...
 

Túra a Burok völgybe

000Ebben az évben október 21-én csatlakoztak a már hagyományossá vált Veszelovszki emléktúrához iskolánk túrázni szerető diákjai, pedagógusai és a lelkes szülők.
Bővebben...
 

OviSuli

OviSuli októberKedden ovisok foglalták el iskolánk egyik számítástecnika termét. Először Csilla nénivel megismerkedtek egy majdnem elfeledett játékkal, a TANGRAM-mal.

Bővebben...
 

Hónap diákja cím

000Bán Aladár Általános Iskola Diákönkormányzata szeretné meghonosítani a „Hónap diákja” címet.

Bővebben...
 

NAGY VAGY!

nagyvagy2017. október 23-án hatalmas élményben volt részük a várpalotai Bán Aladár Általános Iskola diákjainak. Csapatot indítottunk a népszerű Nagy Vagy! című játékban, mely a TV2 csatorna műsora.

Bővebben...
 

Bolyai Matematika Csapatverseny

bolyaijbolyaijNegyedikes tanulóink 17. helyen zárták a versenyt a megyében. A feltüntetett csapatok számát tekintve, tanulóink a középmezőnyben végeztek. Az első hatodik helyezett csapatok pontszámát még nem tudjuk, de a 7. csapat pontszámához viszonyítva a teljesítmény is dicséretes! 

Bővebben...
 

Nagy Vagy!

nagyvagyIntézményünk lelkes csapata, illetve szurkoló tábora közel 100 fővel 2017. október 23-án Érdre utazik a Nagy Vagy!  TV2 tévéscsatorna őszi-téli műsor-sorozatának felvételére.

Bővebben...
 

Október 23-a margójára-ünnepi igazgatói beszéd

okt23Az ünnepi megemlékezés nem lehet csak kötelező érzelgősség.

 A közös emlékezés, az életben tartása valaminek, ami egy összetartozó közösségnek, összetartó erő: Így lesz velünk élő a történelem.

Bővebben...
 

Mozdulj Várpalota! Mozdulj Bán Ali!

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Október 21-én a Nemzetközi Félmaraton és családi sportnap rendezvény kiegészítő programja lesz 09.30-tól a futás előtti bemelegítés,  amit iskolánk testnevelő tanára SZALÓNÉ BAKOS JUDIT tanárnő vezet, Takács Anna és Halasi Fruzsina 8. a osztályos tanulóink közreműködésével.

Bővebben...
 

A „Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj”

faOktóber 13-án a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében került sor a „Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjasok” köszöntésére. Az idei évben  a  díjazottak között ott volt  ifj. Forgács Attila, iskolánk 7. a osztályos tanulója is.

Bővebben...
 


9. oldal / 46