Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Mikulás Disco 2018.

vghjklé2018.12.07-én Mikulás Discoban táncolhatott az iskola apraja nagyja. A 8.b osztály összehangolt szervezésének, és a szülők segítségének köszönhetően 19:00-ig szórakozhattak az iskola felső tagozatos diákjai és a 4. évfolyamosok.

Bővebben...
 

Mikulás napi futóverseny

cfghjklIdén 25. alkalommal rendezték meg városunkban a Mikulás napi futóversenyt, ahol több tanítványunk is részt vett, eredményesen szerepelt. A 6-9 év közöttieknek 2 km-t, míg a 9-14 éves korosztálynak 7 km-es távot kellettteljesíteniük.

Bővebben...
 

Virág-varázsló – országos különdíj

cvghjkléA Földművelésügyi Minisztérium Vadonleső Programja és a tíz hazai nemzetipark-igazgatóság „Virágtündérek és bogyómanók”címmel rajzpályázatot hirdetett, melyben az alkotóknak tündérré, manóvá kellett változtatniuk vadvirágaink egyikét. Ami lehetett a kikeleti hóvirág, a tavaszi hérics, a leánykökörcsin, de akár a fehér tündérrózsa, a szúrós csodabogyó, vagy a turbánliliom és a kornistárnics is.

Bővebben...
 

Manópróba 2018.

cghjkl

 Mikulásnapi manópróba

Intézményünk 7 csapattal vett részt a Fitten Várpalotáért Szabadidő- és Sportegyesület által szervezett játékos sportvetélkedőn,

Bővebben...
 

Szikramanók

vfghjklDecember 2-án az alapítvány és  a DÖK támogatásával 50 alsós gyermek és az őket kísérő pedagógusok részt vettek a Fővárosi Nagycirkusz Szikramanók című előadásán. Igazi ráhangolódás volt az adventi időszakra, kaprázatos cirkuszi produkciókkal vezettek rá mindenkit a karácsony igazi lényegére.

 

Bővebben...
 

Étkezési díjak befizetése

cvghjkl

Bővebben...
 

Adventi játszóház

xfghjklAz ünnepre való készülődésnek számtalan formája van.

Lehet az meghitt, családias, vallásos, pompás, nagyszabású.
Iskolánk alsó tagozatos tanulóit ez alkalommal karácsonnyal kapcsolatos kézműves foglalkozásokra, karácsonyi énekek tanulására, sportos ügyességi játékok kipróbálására és táblás játékokkal való önfeledt játékra invitáltuk december 1-én, szombaton.

Bővebben...
 

Környezet- és katasztrófavédelmi nap 2018 december 1

fghjk

 

Bővebben...
 

Asztalitenisz körzeti diákolimpia –Várpalota

cghjklNovember 29-én Várpalotán került megrendezésre a körzeti asztalitenisz diákolimpia, melyen öt iskola versenyzői küzdöttek meg az érmes helyezésekért illetve a megyei döntőbe jutásért. Iskolánk tanulói az eddigi legeredményesebb szereplést érték el, 7 arany, 3 ezüst és 3 bronzérmet nyertek a versenyen. Minden tanulónk továbbjutott a megyei versenyre, melyet december 18-án Balatonfüreden rendeznek.

Bővebben...
 

GYÉMÁNTDIPLOMA

vghjuklIskolánk nyugdíjas pedagógusa, Homoki Lászlóné Edit néni, tegnap vehette át a városi ünnepség keretében gyémántdiplomáját.Gratulálunk ehhez a szép és megtisztelő elismeréshez!
Bővebben...
 


10. oldal / 58