Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Ön választ, mi segítünk

000Az Ön választ, mi segítünk pályázat keretében iskolánk elnyerte a támogatásra felajánlott maximális összeget,400.000 Ft-ot. A mai napon vehettük át  a nyereményt jelképező "utalványt" a helyi üzlet munkatársaitól.
Bővebben...
 

Kistérségi mesemondó verseny

000December 1-jén rendezték városunkban a kistérségi mesemondó versenyt, mely az adventi programsorozat első állomása volt. 
Iskolánkat 2 gyermek képviselte az alsó tagozaton: 1-2.évfolyamon Keszler Angelika 1.a osztályos tanuló, 3-4.évfolyamon pedig Csácsi Péter, 3.a osztályos tanuló.
Bővebben...
 

Rendhagyó fizikaóra

000

November 30-án az MVM Partner Zrt. Edukációs Programjának keretébenkülönböző tematikájú, interaktív fizika óra részesei lehettek iskolánk hetedikes tanulói. Az Edukációs Program fő célja, hogy a gyermekek megismerhessék a legkorszerűbb technológiákat, és napjaink legnagyobb kihívása, a fenntarthatóság is mindennapjaik részévé váljon.

Bővebben...
 

Arany-emlékév a Bán Aladár Általános Iskolában

000

A mai napon zártuk le iskolánkban az Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév második állomását.

Bővebben...
 

"A legszebb élményem a Jégpályán" rajzverseny eredménye

000Gratulálunk minden tanulónak, aki részt vett a Várpalotai Közüzemi Kft. által meghirdetett "A legszebb élményem a Jégpályán" című rajzpályázatán. A színvonalas, változatos alkotások közül két kép nyert díjazást. 


 

 

Bővebben...
 

Körzeti asztalitenisz Diákolimpia -(Várpalota )

000November 30-án rendezték meg a körzeti asztalitenisz diákolimpiát, melyen hét általános iskola 50 versenyzője vett részt. Iskolánk tanulói nagyszerűen szerepeltek, és több versenyszámban is sikerült érmes helyezést elérni. Az első három helyezést elérő versenyzőink bejutottak a megyei döntőbe, melyet decemberben rendeznek Veszprémben.

Bővebben...
 

A mi fánk

0000A Thury-vár udvarban található virágtartó edényekbe ültetett fenyőfákat idén is feldíszítettük.
A Thury-vár udvara az adventi időszakban a tavalyi évhez hasonlóan csodaszép fénybe
„öltözik”, köztük a mi fánk is. Aki teheti nézze meg a hangulatos várudvart.
Bővebben...
 

Gyöngyfűzés 2017.11.

000November 27-én és 28-án az alsó tagozatosok gyöngyöt fűztek Hegedüs Kriszta nénivel, aki Székesfehérvárról jött el közénk.

Bővebben...
 

e-PALATÁBLA PROGRAM FELVÉTELIZŐKNEK

unnamed2

Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

Tájékoztatjuk a középfokú felvételi eljárásban érintetteket arról, hogy az e-Palatábla Alapítvány a 2017/2018-as tanévben ingyenesen biztosítja valamennyi diák  számára a Matematika érettségire és középiskolai matematika felvételire felkészítő e-learning képzéseket

 

Bővebben...
 

Simonyi Zsigmond helyesírási verseny

000A Simonyi Zsigmond helyesírási verseny iskolai fordulóját ebben az évben 2017. november 22-én, szerdán rendeztük meg az 5-8. évfolyamban. A felső tagozat minden osztályából több hetes felkészülés után a legügyesebb diákok vettek részt a megmérettetésen.

Bővebben...
 


10. oldal / 48