Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Kosaras farsang

vbhjklMúlt szombaton a kosár palántások  részt vettek a Várpalotai Kosárlabda klub által szervezetett farsangi tornán.
Bővebben...
 

A Bán Aladár Általános Iskolában hit-és erkölcstan oktatást vállaló egyházak és képviselőik elérhetőségei:

Bővebben...
 

Hitoktatás a 2019/2020 tanévben

Tisztelt Szülők!

2013. szeptember 1-jétől kezdődően felmenő rendszerben az állami fenntartású nevelési-oktatási intézményben a tanulónak joga, hogy fakultatív (felekezeti) hitoktatásban vegyen részt.

Bővebben...
 

„Szép Magyar Beszéd” verseny 2019.

őpojhjklAz Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Kazinczy-díj Alapítvány – Péchy Blanka emlékére kuratóriuma ebben a tanévben is meghirdette a Kazinczyról elnevezett „Szép Magyar Beszéd” versenyt az általános iskolák felső tagozatos diákjai számára. A verseny célja az ifjúság anyanyelvi nevelése, a beszédkultúra javítása.

Bővebben...
 

Sulizsák

pkjnbgzujk

Kedves Szülők!
2019. március 5-én (kedden) a Sulizsák program keretein belül ruhagyűjtési nap kerül megrendezésre az iskolában, ahova tanulóink behozhatják az otthon és környezetükben már nem használt, a program előírásainak megfelelő ruhákat, kiegészítőket, cipőket.

Bővebben...
 

1.b farsang 2019.

úőplkjhgzujk

 

 

Bővebben...
 

OVI-SULI 2019. február

oikjhgzuKözel ötven iskolába készülő óvodás vett részt a februári ovisuli foglalkozásain, amiket leendő elsős kollégák tartottak.

Bővebben...
 

Országos Asztalitenisz Diákolimpia Döntő- Karcag

pojnbtzhjm

Ismét Karcagon rendezték meg az asztalitenisz diákolimpia döntőit, melyen az I-II. korcsoportos fiú csapatunk vett részt megyei győztesként.

Bővebben...
 

JÓNÁS KÖNYVE - országos rajzpályázat - 2019. február 15.

lkjhgetzhA Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ Alapítvány rajzverseny pályázatot hirdetett az ország összes általános iskolájában, 6-15 éves korosztály számára. A gyerekeknek rajzban kellett megörökíteniük a bibliai Jónás történetét.

Bővebben...
 

"Futás a békéért"

élkjnbvg2019. február 15-én rendezte meg Várpalotán az MH Bakony Harckiképző Központ a "Futás a békéért" elnevezésű rendezvényt, mely a sporton keresztül a béke fontosságára hívta fel a figyelmet.
Bővebben...
 


10. oldal / 60