Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Országos Atlétika Diákolimpia

bhjuilMájus 27-én rendezték meg az országos döntőt Székesfehérváron. A különböző versenyszámokban azok a versenyzők vehettek részt, akik megnyerték a megyei versenyt, valamint azok, akik teljesítették a megyei versenyeken előirt országos szintet.

Bővebben...
 

Híradás intézményünk újabb sikeres pályázatáról!

bhjkl"A Szikla" Múzeumi Közhasznú Alapítvány által kiírt pályázat keretében intézményünk közel 100 000 forint értékű támogatásban részesült.

Bővebben...
 

Lizi a terápiás kutya

cfghjk

Rendhagyó társadalomismeret óra

A 3.a társadalomismeret órájára különleges vendégek jöttek: Szöllösi Eszter a Búzavirág Gyermekekért Egyesület elnöke és kutyája Lizi, a terápiás kutya.

Bővebben...
 

A Bán Aladár Általános Iskola kiemelkedő országos eredményeket ért el környezetvédelmi pályázaton

vbnm,.Több, mint tíz éve küldünk dolgozatokat a /Hungaria Nostra/ Országos Város és Faluvédők Szövetsége által kiírt pályázatra. A díjkiosztó ünnepségen megtudtuk, hogy idén 1300 pályamű érkezett különféle kategóriában. Közülük választották ki a legjobbakat. A színvonalas rendezvénynek a Budavári Palotában a Budapesti Történeti Múzeum adott otthont, megajándékozva a tanulókat, pedagógusokat és hozzátartozókat azzal a lehetőséggel, hogy a vár múzeumaiba ingyen mehessenek.

Bővebben...
 

Versenyre készülünk!

ghjklElsősegélynyújtóink idén is bekerültek az országos döntőbe. A felkészülésben-mint mindig,-most is segítségünkre volt a várpalotai mentőállomás vezetője Munkácsi Zsolt. Köszönjük szépen!

Bővebben...
 

Rákóczi Szövetség

ghjklé

Bővebben...
 

Különleges szülői értekezlet

fgzhjkKülönleges szülői értekezletre gyűltek össze énnekkari próba után a gyerekek szülei, hozzátartozóik.
Bővebben...
 

VÁRKERTI területi matematika tanulmányi verseny

vghjkléA Várkerti Általános Iskola az idén is megrendezte a 4. évfolyamos diákok részére a kistérségi matematika tanulmányi versenyt.
Tanítványaink derekasan helyt álltak, idén is kiemelkedően "Bánalishoz " méltóan, eredményesen szerepeltek.
Bővebben...
 

BÁN ALADÁR NAPI KÖNYVTÁRHASZNÁLATI VERSENY

Az idén könyvtárhasználati vetélkedőnk négy fordulójában Waldstein János gróf születésének 210. évfordulójához kapcsolódó feladatok várnak rátok.

Bővebben...
 

"Színház az egész világ" országos művészeti tehetségkutató verseny

fgtzuiolé

2019 április végén került sor a Thury Várban a Zenés "színház az egész világ" országos művészeti tehetségkutató verseny, ahol iskolánk 7. a osztályos tanulója, Horváth Dóra is megmérettette magát.
Bővebben...
 


2. oldal / 55