Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Szikramanók

vfghjklDecember 2-án az alapítvány és  a DÖK támogatásával 50 alsós gyermek és az őket kísérő pedagógusok részt vettek a Fővárosi Nagycirkusz Szikramanók című előadásán. Igazi ráhangolódás volt az adventi időszakra, kaprázatos cirkuszi produkciókkal vezettek rá mindenkit a karácsony igazi lényegére.

 

Bővebben...
 

Étkezési díjak befizetése

cvghjkl

Bővebben...
 

Adventi játszóház

xfghjklAz ünnepre való készülődésnek számtalan formája van.

Lehet az meghitt, családias, vallásos, pompás, nagyszabású.
Iskolánk alsó tagozatos tanulóit ez alkalommal karácsonnyal kapcsolatos kézműves foglalkozásokra, karácsonyi énekek tanulására, sportos ügyességi játékok kipróbálására és táblás játékokkal való önfeledt játékra invitáltuk december 1-én, szombaton.

Bővebben...
 

Környezet- és katasztrófavédelmi nap 2018 december 1

fghjk

 

Bővebben...
 

Asztalitenisz körzeti diákolimpia –Várpalota

cghjklNovember 29-én Várpalotán került megrendezésre a körzeti asztalitenisz diákolimpia, melyen öt iskola versenyzői küzdöttek meg az érmes helyezésekért illetve a megyei döntőbe jutásért. Iskolánk tanulói az eddigi legeredményesebb szereplést érték el, 7 arany, 3 ezüst és 3 bronzérmet nyertek a versenyen. Minden tanulónk továbbjutott a megyei versenyre, melyet december 18-án Balatonfüreden rendeznek.

Bővebben...
 

GYÉMÁNTDIPLOMA

vghjuklIskolánk nyugdíjas pedagógusa, Homoki Lászlóné Edit néni, tegnap vehette át a városi ünnepség keretében gyémántdiplomáját.Gratulálunk ehhez a szép és megtisztelő elismeréshez!
Bővebben...
 

"Informatika a 70 éves Ipariban"

cvghjkl.A Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziuma a 2018/2019-es tanévben 7. alkalommal rendezte meg informatika versenyét a közoktatásban tanuló 7-8.évfolyamos diákok számára.
Bővebben...
 

„Olimpikonok nyomában”- vendégünk volt Klampár Tibor

vbhjkl.

A mai nap intézményünkben köszönthettükKlampár Tibort, a magyar sport élő legendáját, aki asztaliteniszben kétszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok. Klampár Tibor sikereiről, sporthoz való viszonyáról és pályafutásáról beszélt.

Klampár Tiborral készült beszélgetés videója az alábbi linken található

Bővebben...
 

OVI-SULI 2018. november

vghjklé

 

 

Bővebben...
 

Európa-bajnoki selejtező

vghuikl

2018. november 20-án Várpalotán rendezték meg az asztalitenisz magyar női válogatott Európa-bajnoki selejtezőjét. Intézményünkből nagy szurkolótáborral érkeztünk a rangos sporteseményre. A gyerekek rövid tájékoztatót kaptak az élsportolókról, s már a meccsek előtt tájékozódtak, hogy kik a megmérettetés szereplői.
Bővebben...
 


2. oldal / 50