Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

BringásVándor

fghjklTisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Egy remek táborozási lehetőséget szeretnénk ajánlani iskolánk tanulóinak:

Bővebben...
 

Javítás

otvKedves Érdeklődők!

Sajnos homokszem került a gépezetbe. A hibák kijavítása után remélem, hogy mindenki sikeresen oldja meg a tesztet, mely a lenti linken érhető el.

Bővebben...
 

Osztálykirándulás 2019. 06.01

gzuioA 4. b osztály június elsején osztálykiránduláson vett részt a Velencei-tó környékén.

Bővebben...
 

MOST

otvA lenti linken érhető el a természettudományos verseny feladatsora. Sok sikert, és hasznos időtöltést kívánunk mindenkinek!

Bővebben...
 

INDUL

otvEgy óra múlva itt elérhető a Bán Aladár napi természettudományos verseny feladatsora! Kövesd az iskolánk Facebook oldalát, hogy értesülj minden friss hírről!!!

Bővebben...
 

INDUL az online természettudományos vetélkedő

otvKedves Tanulóink!

Online természettudományos vetélkedőt szervezünk az idei Bán Aladár Nap alkalmából. Kérdésekre kell válaszolni természettudományos  témákban.

Még nem tanulsz fizikát, kémiát, a mikroszkóp a világatlasz is idegen, és még a Naprendszert sem hagytad el??? Nem probléma!!! Sokat segíthet anyu, apu, nagy tesó és a Google.

Bővebben...
 

ÓKORI VERSENYEK – MAI GYŐZTESEK

élkjhujkl,.HYPERIÓN ORSZÁGOS TANULMÁNYI VERSENY AZ ANTIK GÖRÖG-RÓMAI KULTÚRÁRÓL

A 2018-19-es tanévben a Pécsi Tudományegyetem Klasszika Filológia Tanszéke és a Szépművészeti Múzeum Antik Gyűjteménye közösen hirdette meg a Hyperión Országos Tanulmányi Versenyt középiskolások és az általános iskola felső tagozatosai számára. A két korcsoportnak három kategóriában rendeztek versenyt.  

Bővebben...
 

Országos Atlétika Diákolimpia

bhjuilMájus 27-én rendezték meg az országos döntőt Székesfehérváron. A különböző versenyszámokban azok a versenyzők vehettek részt, akik megnyerték a megyei versenyt, valamint azok, akik teljesítették a megyei versenyeken előirt országos szintet.

Bővebben...
 

Híradás intézményünk újabb sikeres pályázatáról!

bhjkl"A Szikla" Múzeumi Közhasznú Alapítvány által kiírt pályázat keretében intézményünk közel 100 000 forint értékű támogatásban részesült.

Bővebben...
 

Lizi a terápiás kutya

cfghjk

Rendhagyó társadalomismeret óra

A 3.a társadalomismeret órájára különleges vendégek jöttek: Szöllösi Eszter a Búzavirág Gyermekekért Egyesület elnöke és kutyája Lizi, a terápiás kutya.

Bővebben...
 


3. oldal / 56