Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Nyári napközis tábor tájékoztató

Jelentkezési lapok és a jelentkezésekhez szükséges dokumentumok az osztályfőnököktől és a gazdasági ügyintézőtől igényelhetők. Jelentkezési határidő: 2019. május 31.

Bővebben...
 

Jöttünk, láttunk, győztünk!

fghjkl„ A legfontosabb amit a győzelemről megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá.”

Ezzel a hittel indultunk neki az atlétika körzeti diákolimpiának.

Bővebben...
 

Környezetvédelmi verseny

cvghjklÁprilis 25-én délután a Várban került megrendezésre a 12. Környezetvédelmi verseny (megyei szervezésben). Iskolánkat egy 7. évfolyamos csapat képviselte. A csapat tagjai: Rotter Krisztina, Rotter Dávid, Tollas Magor.
Bővebben...
 

ASZTALITENISZ-VILÁGBAJNOKSÁGON JÁRTUNK

vfghjkléAz 55. Asztalitenisz Világbajnokság 3. napjára utazott fel Várpalotáról a Bán Aladár Általános Iskola közösségének egy része.

Egy életre szóló élményben lehetett részünk. Együtt szurkolhattunk, izgulhattunk egy magyar férfi és egy női párosért, hogy bejussanak anyolcad döntőbe. Póta Georgina és svéd párjának, Matilda Ekholmnak, illetve Szudi Ádám és Ecseki Nándornak. A női páros sajnos kiesett, viszont a férfi duo bejutott a világ legjobb 16 férfi párosa közé.

Bővebben...
 

"Szép Magyar Beszéd" verseny országos döntő

fghjkl2019. április 11-13. között Balatonbogláron rendezték meg a Kazinczyról elnevezett "Szép Magyar Beszéd" verseny országos döntőjét az általános iskolák 7-8. évfolyamos diákjai számára. A verseny célja az ifjúság anyanyelvi nevelése, a beszédkultúra javítása.

Bővebben...
 

Kosárpalánta 2019.04.15.

vghjkl

Bővebben...
 

Közlekedésbiztonsági verseny

fghjkléA Várpalotai Rendőrkapitányság 2019. április 15-én rendezte meg a Kerékpáros Iskola Kupa, valamint a „Ki a mester két keréken” elnevezésű városi közlekedésbiztonsági versenyt.

Bővebben...
 

Nyitott ablak előadás Veszprémben

bhjklIskolánkban hagyomány, hogy a 8. évfolyamosok az irodalom tantárgy színházi ismeretek tananyagához kapcsolódóan közösen tekintenek meg egy színdarabot.
Bővebben...
 

Öveges Informatika Verseny

cfghjkl2019. április 11-én került megrendezésre a balatonfűzfői Öveges József Szakképző Iskolában az immár hagyományosnak mondható "Öveges Informatikai Verseny" az általános iskolák 7-8. osztályos tanulói számára.
Bővebben...
 

A PÉTI területi matematika verseny végeredménye

péti matekSzépen szerepelt iskolánk csapata a Pétfüdői Horváth Istvám Általános iskolánam rendezett területi matematika versenyen. 

Bővebben...
 


3. oldal / 55