Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

IV. Zöld Bakancs Túra

vhjkl,.

Immár negyedszer szervezte meg iskolánk az óbudavári Zöld Bakancs Természetjáró Klubbal közösen a már hagyományosnak mondható 8 km-es túrát a Várvölgyben.
Bővebben...
 

A Várkerti Általános Iskola versenye

cghuiklA Várkerti Általános Iskola évről évre versenyt szervez matematikából és magyarból a 4. évfolyamosok számára. Az idei megmérettetésen is 3 diák képviselte intézményünket, igen előkelő helyezéseket szerezve. 60 perc állt rendelkezésükre, hogy a változatos, ám cseppet sem egyszerű feladatokat elvégezzék.

Bővebben...
 

TÁMOGATÁS ISKOLÁNK ALAPÍTVÁNYÁNAK

vghjk cvghujikl,

 2018. május 3-án került aláírásra a SZENT DONÁT KÓRHÁZ és a BÁN ALADÁR ÁLTALÁNOS ISKOLÁÉRT ALAPÍTVÁNY között újonnan létrejövő Támogatási szerződés.

Bővebben...
 

Tehetségnap a Pannon Egyetemen

vghjkl

Bővebben...
 

Királyfi és a Sors – bábjáték egyiptomi mese alapján

fghjkol

A Magyar – Egyiptomi Baráti Társaság országos pályázatára a Királyfi és a Sors c. óegyiptomi mesét kellett bábjátékként feldolgozni. A könyvbarát szakkörösök Hét Hathor csapata vállalkozott erre a feladatra.

Bővebben...
 

Online természettudományi verseny

vghjkol.2018. május 3-án nyolcadikos tanulóink egy online természettudományi versenyen vettek részt a Dunaújvárosi Egyetem meghívására.

Bővebben...
 

Várkerti - kistérségi anyanyelvi verseny

cfgzhjkolA Várkerti Általános Iskola által rendezett kistérségi anyanyelvi versenyen nagyon szépen és eredményesen szerepeltek tanulóink.

Bővebben...
 

Anyák napja a 2.b-ben

2.b anyák napjaLázasan készültünk már néhány hete, hogy megköszönjük a féltő gondoskodást, az odafigyelést, szeretetet. Hála, szeretet, köszönet. E három szó melengeti  az anyai szíveket.

Bővebben...
 

Tasner napi versenyek

ftzhjko2018. április 23-án rendezték meg Öskün a mára már hagyományossá vált Tasner napi versenyeket. Iskolánk tanulói közül is többen részt vettek az angol nyelvi megmérettetésen.

Bővebben...
 

Környezetvédelmi vetélkedő a Vegyészeti Múzeumban

fghjkl
 
Versenyzők:   
Almsteier Márton 7.a
Mellár Mátyás 7.a
Ress Bendegúz 7.a
 
Felkészítők: 
Szalóné Bakos Judit
Babatiné Tóth Zsuzsanna
Bővebben...
 


3. oldal / 46