Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Öveges informatika verseny Balatonfűzfő 2017

00A balatonfűzfői Veszprémi Szakképzési Centrum Öveges József Szakképző Iskolája és Kollégiuma már évek óta megrendezi informatika versenyét. Iskolánk ezen a megmérettetésen 2016-ban vett részt először, akkor a célunk a tapasztalatszerzés és a tisztes helytállás volt.

Bővebben...
 

FUNtastic megyei angol nyelvi verseny

00A héten részt vettünk, az idén harmadik alkalommal megszervezett FUNtastic megyei angol nyelvi versenyen, Balatonfüreden.

Bővebben...
 

3.a kihelyezett tanóra


00Óriási élményben  volt része ma a 3.a osztálynak. Eltátogathattunk a Győri Keksz Kft. székesfehérvári üzemébe, ahol megismerkedhettünk a csokoládé- és kekszgyártás csínjával-binjával .

Bővebben...
 

Fogadóóra

foTisztelt Szülők!
 
Tagiskolánkból áttanító Kollégáink Szabóné Odrobéna Judit, Kutenicsné Izer Viktória és Magyari Gábor 2017.április 10-én fogadó órát tartanak iskolánkban 16.00-17.00 óra között.
Bővebben...
 

Biztonságos közlekedés gyerekszemmel

000Biztonságos közlekedés gyerekszemmel

címmel hirdetett rajzpályázatot az ORFK- OBB

A Várpalotai Rendőrkapitányság illetékességi területéről beérkezett 150 gyerekmunkából iskolánk 2 tanulójának pályamunkája érdemelt ki dobogós helyezést.

Bővebben...
 

OVI-SULI 2017. április 25.

ovisuliáprilis

Bővebben...
 

Hit-és erkölcstan

Tisztelt Szülők!

A 20/2012.(VIII.31.) EMMI rendelet 182/B.§(1) értelmében tájékoztatom Önöket, hogy intézményünkben az alábbi egyházak hitoktatói tartanak hit-és erkölcstan foglalkozásokat   iskolánkban.

A 20/2012.(VIII.31.) 14/B.§(5) b; értelmében Önnek jogában áll nyilatkozni arról, hogy gyermeke részére Hit-és erkölcstan vagy Erkölcstan oktatást igényel a 2017/18-as tanévre. Kérem, a nyilatkozatot szíveskedjék kitöltve visszajuttatni az osztályfőnököknek 2017. április 14-ig.

A nyilatkozat itt tölthető le!

Bővebben...
 

Országos 2. helyezés

Gubicza MilánHa nincs tiszta víz, akkor nincs víz. Ha nincs víz, nincs élet. Ilyen egyszerű ez.

Bővebben...
 

Pangea Matematika Verseny eredményhírdetés

pangeaAz idei Pangea Matematika Versenyen iskolánk 14 alsós és 17 felsős tanulója vett részt.

Bővebben...
 

Hétmérföldes mesevetélkedő

000Március 23-án a 4.a osztály Baglyok csapata a Hétmérföldes mesevetélkedő 4.fordulóján vett részt a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárban. 
Bővebben...
 


3. oldal / 36