Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Mikulás Diszkó 2019.

:-Đghjkl

Bővebben...
 

Mikulás járt a 4.b-ben

 

fghjkl

 

 

 

Bővebben...
 

Mikulásnapi manópróba 2019.

vghjkl.Intézményünk 5 csapattal vett részt a Fitten Várpalotáért Szabadidő- és Sportegyesület által szervezett játékos sportvetélkedőn, ahol szülő gyermekével mutathatta meg ügyességét csapatjátékosként.

Bővebben...
 

„Mindenki lehet tündér!”

dftzuioTündérek, manók, varázslatok délutánja…

A november 29-én rendezett kistérségi mesemondó versenyen varázslatos délutánt kaptunk az alsós és az ovis versenyzőktől.

Bővebben...
 

Díszoklevél

fgzhuioIskolánk nyugdíjas pedagógusa, Di Giovanni Jánosné,  Joli néni, tegnap vehette át a városi ünnepség keretében vasdiplomáját. Joli néni 1954-ben szerezte meg tanítói oklevelét, és kezdett friss diplomásként tanítani Várpalotán.
Bővebben...
 

Körzeti Asztalitenisz Diákolimpia

fghjklNovember 26-án rendezték meg Várpalotán a diákolimpiát, melyen iskolánk tanulói kiváló eredményeket értek el.

Bővebben...
 

Megyei Bolyai anyanyelvi verseny

vghjkl3.osztályosaimmal először mérettettük meg magunkat a Bolyai anyanyelvi versenyen. A két 3.a-s csapatból az Okos 4-es csapat bejutott a megyei forduló 1-6. helyére, ahol tudtuk, biztosan díjazottak lettek.
Bővebben...
 

Iparis Informatika Verseny

xfghjk2019. november 22-én rendezték a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziumában az Iparis Informatika Versenyt, melyre az idén 19 csapat nevezett. A 3 fordulós vetélkedőre 2-4 fős csapatok jelentkezhettek. Iskolánkat Láng-Miticzky Tamás, Tollas Magor, Vázsonyi Bálint és Végh Roland 8.A osztályos tanulók képviselték. 
Bővebben...
 

Sulizsák program

dfghjkl

Kedves Szülők!

2019. december 16-án (hétfőn) a Sulizsák program keretein belül ruhagyűjtési nap kerül megrendezésre az iskolában, ahova tanulóink behozhatják az otthon és környezetükben már nem használt, a program előírásainak megfelelő ruhákat, kiegészítőket, cipőket.

Bővebben...
 

Körzeti Futsall Diákolimpia

ghjklNovember 19-én rendezték meg Várpalotán a körzeti diákolimpiát, melyen négy iskola vett részt. Iskolánk csapata első helyen végzett, s bejutott a megyei döntőbe, melyre Balatonfüreden kerül sor december 6-án.

Bővebben...
 


4. oldal / 60