Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

VÍZ VILÁGNAPJA díjkiosztó ünnepség

dftghj2019.03.20-n díjkiosztó ünnepségen vettünk részt Veszprémben a VÍZ VILÁGNAPJA alkalmából. A megyéből 700 pályázat érkezett, melynek jelentős része rajz volt. Mi tanulmányt írtunk A VÍZ MINDENKIÉ témában, melyet nagyra értékelt a zsűri.
Bővebben...
 

Megyei mezei futás diákolimpia 2019.

fghjk2019.03.19.  napon zajlott a megyei mezei futás diákolimpia, amelyen sportolóink szépen helytálltak. A felkészítők? Szalóné Bakos Judit, Kanczler Nándor, Simon László voltak

Bővebben...
 

PAPÍRGYŰJTÉS

2019. Április 17. (szerda)

7 órától 8 óráig az iskola udvarán.

Bővebben...
 

Március 15. műsor

2019. március 15.

0315 Tűnt március nagy napja, szép tavasz,
Mely fölráztad a szunnyadó erőket,
Mely új tavaszok napját égre hoztad,
Mely új remények ibolyáját fontad.
Ó nagy nap, szép nap, légy örökre áldott,
Hozz mindig új fényt, új dalt, új virágot!

(Juhász Gyula)

Bővebben...
 

OVI-SULI 2019. március

fgtzuiolJön a tavasz, megy a tél

 

A márciusi ovi-suli a közelgő tavaszt idézte. A leendő kisiskolások felelevenítették ismereteiket e kedves évszakról. Hajtogattak hóvirágot, énekeltek a sárga somvirágról, eljövendő víg kirándulásokról.

Bővebben...
 

Köszönjük!

Tisztelt Szülők! Kedves Vendégeink!

Ezúton is köszönjük, hogy a Bán Aladár Iskoláért Alapítvány bálját támogatták jelenlétükkel, felajánlásaikkal. Reméljük a jövőben is számíthatunk megtisztelő együttműködésükre!

Dr. Juhász Attiláné
intézményvezető

Szalóné Bakos Judit
kuratóriumi elnök

cfghjk

Bővebben...
 

Weöres Sándorra emlékezve…

rtjfMárcius 18-án, Sándor napján rendezett kistérségi vetélkedőt Weöres Sándor halálának 30. évfordulója alkalmából a Várkerti általános iskola.

A magas színvonalú, precízen megszervezett versenyen 13 alsós csapat mérte össze tudását. Felcsendültek megzenésített Weöres-versek, életrajzi adatok és versek ismeretére is szüksége volt a versenyzőknek.

Bővebben...
 

Buzási István előadása

cfgzhujio2019.02.07-n rendhagyó természetismeret óra volt a 6.a osztályban. Szalóné Bakos Judit meghívására, Dr Buzási István nyugdíjas bányamérnök, a Bányászhagyományokat Ápoló Egyesület elnöke tartott érdekes bányászattörténeti előadást, amelyet a gyerekek rendkívül nagy  figyelemmel hallgattak végig.

Bővebben...
 

Körzeti Mezei Futó Diákolimpia 2019

xfghjk,Pétfürdőn rendezték meg március 12-én a diákolimpiát, melyen a várpalotai körzetből 12 iskola 316 tanulója vett részt. Iskolánk tanulói kitűnően szerepeltek a versenyen: csapataink 2 arany és 2 ezüstérmet, míg egyéniben 2 ezüstérmet nyertek.

 

 

 

 

Bővebben...
 

OVI-SULI

fghjkl

Bővebben...
 


4. oldal / 55