Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

„Ó, ha rózsabimbó lehetnék!”

dfghbjuiÁprilis 17-én került sor Inotán a kistérségi mesevetélkedőre, melyre hetek óta lelkesen készült iskolánk kis csapata. Csukás István örökzöld meseregényét, Süsüt választották a szervezők, így heteken át, éjjel-nappal zengtük a jól ismert dallamokat.

Bővebben...
 

Labdarúgó diákolimpia - Várpalota 2018

dftzhnmkl2018.április 19-én került megrendezésre a III. korcsoportos csapatok számára a körzeti döntő, melyre csapatunk csoportelsőként jutott tovább.

Bővebben...
 

Uszodában

cfghjklFebruár óta 9 alkalommal látogattunk el Balatonfűzfőre az uszodába.

Bővebben...
 

Múzsák Hollywoodban

cfgtzhnjkl fghnm,l

- szép siker a Szépművészeti Múzeum Antik Gyűjteményének pályázatán

Bővebben...
 

Papírgyűjtés eredménye

dftzhjnkl2018. április 11- én papírgyűjtést szervezett iskolánk diákönkormányzata. Már reggel 7 órától érkeztek a szülői kezek által összekötött papírcsomagok. Köszönjük a szülők segítő munkáját.

Bővebben...
 

Nagy László Vers- és Prózamondó Találkozó

cdftzhjnmkl

A Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ évtizedes hagyományaihoz hűen 2018. április 14-15-én is megrendezte a „Himnusz minden időben” Nagy László Vers- és Prózamondó Találkozót Ajkán, illetve Iszkázon.

Bővebben...
 

Fű Benő

rthfbA 2.a osztálynak új osztálytársai lettek. Fű Benőkkel szaporodott az osztályunk létszáma. A gyerekek örömmel gondozzák őket, s amikor túl hosszú a hajuk, boldogan készítenek nekik az ollóval rövidebb frizurát. Napjainkat vidámabbá varázsolják.

Bővebben...
 

XXVI. Kaán Károly Országos Természet- és Környezetismereti verseny

rtutrhfr2018. április 13-án került megrendezésre a XXVI. Kaán Károly Országos Természet- és Környezetismereti verseny megyei fordulója a  herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában. Iskolánkat három tanuló, Nyitribusz Roland, Pákozdi Máté és Zsiros Tamás 6. b osztályos tanulók képviselték.

Bővebben...
 

Kazinczy-díj

dfghbnmklA Kazinczy-díj Alapítványi Bizottsága a 2017-2018. tanévre is meghirdette a Kazinczyról elnevezett "Szép magyar beszéd" versenyt az általános iskolák 5-8. évfolyamos tanulói részére.
Bővebben...
 

Labdarúgó diákolimpia-Várpalota

fghjk,Ezen a héten rendezték meg a körzeti döntőket a II. és a IV. korcsoportos csapatok számára,melyre mindkét csapatunk kvalifikálta magát. A II. korcsoportos csapatunk csoportgyőztesként, a IV. korcsoportos csapatunk második helyezést elérve jutott a döntőbe

Bővebben...
 


4. oldal / 46