Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Harci túra 2013

Íme egy kis videó...

Bővebben...
 

NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR============== 2013. július 1. – augusztus 9.

A részletek itt olvashatók (a dokumentum letöltése után)!

Bővebben...
 

Kirándul a 2.b osztály

07Osztályunk Bántára kirándult Farkas Liliék kertjébe június 7-én. Jó volt az idő is, és a szép környezetben nagyon jól érezte magát mindenki.

Bővebben...
 

Bronzérmes lettem!

 012013.június 1-jén a Vadászati Napok rendezvénysorozatának keretén belül részt vettem a Bársony István országos prózamondó versenyen.  Egy 2003-ban a Nimród vadászati folyóiratban megjelent jeligés pályázat részletét mondtam el.

Bővebben...
 

Rendhagyó testnevelés óra

01Az első évfolyamon elvégeztük a fit-méréseket, de ehhez segítségre volt szükségünk.

Bővebben...
 

2013.05.16. tankozás

01A 4.a osztály május 16-án egy izgalmas délutánt töltött el a Várpalota külterületén fekvő harckocsi terepen. 2012 novemberében a városi Ki mit tud?-on 2. helyezést ért el az osztály Lúdas Matyi c. színdarabjával. Ajándékunk egy csoportos tankozás volt, melyre most tavasszal került sor.

Bővebben...
 

"Kabócában" voltunk!

02Május 23 -án Veszprémbe indultunk, hogy megnézzük a Kabóca bábszínház előadását, amit ajándékként nyertünk az országos bábfesztiválon. Osztályunkra jellemzően már az út sem volt zökkenőmentes, hiszen 3/4 2-kor indultunk a 2 órakor kezdődő előadásra. Szerencsére megvártak.

Bővebben...
 

Atlétika verseny

01Április 30.-án iskolák közötti atlétika verseny volt a várpalotai sportcsarnok pályáján, amelyen a gyerekek nagyon szép eredményeket értek el Simon László tanár úr vezetésével. Az 1.korosztályos fiuk és lányok is első helyezést értrek el!

Bővebben...
 

2013.05.18. Turisztika

01

A képeket köszönjük Láng-Miticzky Tamásnénak. A galéria a képre kattintva nyílik meg!

Bővebben...
 

Országos Kazinczy-versenyen voltam!

022013. április 11-12-én Balatonbogláron rendezték meg általános iskolai tanulók számára a XV. Kazinczyról elnevezett "Szép Magyar Beszéd" verseny országos döntőjét, ahová az iskolai, városi és regionális forduló után ötvenkilenc tanuló juthatott be.

Bővebben...
 


36. oldal / 47