Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Akik a csúcsra tévedtek

image013  2011. május 4-én került megrendezésre a Barangolás az információ világában elnevezésű kistérségi számítógép használatra épülő könyvtári vetélkedő döntőjére a Rákóczi Telepi Tagiskolában.

Bővebben...
 

Olimpiai ötpróbaVárpalota-Tés-Várpalota túra képei itt láthatók

 

Kistérségi mesevetélkedő Inotán

001 Az inotai tagiskola idén is megrendezte a kistérségi mesevetélkedőt. 7 nemzet, 7 népmeséjével ismerkedhettek meg a gyerekek. A vetélkedőn 4 fős csapatok mérhették össze tudásukat, gyorsaságukat.

Bővebben...
 

Gyulaffy-olvasópályázat

001 Évek óta megrendezésre kerül a Veszprém megyei , ahová iskolánk tanulói közül többen is beneveztek. A szervezők által kiírt regény elolvasása után egy feladatsor megoldása várt a pályázókra.

Bővebben...
 

Bán Aladár nap

008 A hagyományoknak megfelelően idén is tanulmányi versenyeken mérhették össze tudásukat iskolánk tanulói a Bán Aladár napi rendezvénysorozaton. Íme néhány kép az alsósok legügyesebbjei közül:

Bővebben...
 

Hétmérföldes mesevetélkedő 2010/2011

Iskolánk az idei évben is több csapattal vett részt a Hétmérföldes mesevetélkedőben. Az indulók közül 3 csapat a negyedik fordulóig menetelt. Sajnos itt kifogtak a nehezebbnél nehezebb feladatok a gyerekeken. Külön dicséret illeti a Varázsceruza csapat tagjait, akik másodikas létükre a negyedik fordulóig meneteltek. Ebben a fordulóban részt vett még a 3.a Mesefa csapata és a 4.a Mesetarisznya csapata.

Bővebben...
 

Ünnepeltünk!

Az 1848. március 15-i forradalom és szabadságharc évfordulóján öt osztály, a 6.a, 6.b, 3.a, 3.b és a 3.c tanulói felkészítő tanáraik segítségével-- Molnár Judit, Lóránt Klára, Lipcseiné Csiki Csilla, Takács Mária, Kiss Andrásné, Koska János—ünnepi műsorral emlékeztek.

Bővebben...
 

2011 A Kémia Nemzetközi Éve

5000
A eseményekhez kapcsolódóan március 22-én 14 és 15 óra között érdekesés látványos kisérleteket lehetett látni a kémia teremben.

Bővebben...
 

Fitness Szövetség országos versenye

002
2011. március 20-án Székesfehérváron került megrendezésre a Magyar Fitness Szövetség idei   országos versenysorozatának első versenye Fit Kid I. és Fit dance Show kategóriában.

Bővebben...
 

Fityfiritty színjátékos csoport

043
Az elmúlt hetekben gyakran csattant fel taps, hallatszott (nem csak) gyermekkacaj iskolánk zsibongójában. A Fityfiritty csoport színjátékosai a „Minden egér szereti a sajtot” című bábjátékkal örvendeztette meg az alsós osztályokat.

Bővebben...
 


36. oldal / 37