Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

ESEMÉNYNAPTÁR

  -tervezett programjaink-

Bővebben...
 

OVISULI

Kedves Óvodások és Szüleik!
Sok-sok szeretettel várunk mindenkit

Bővebben...
 

Kövesd a kutatókat az Andok tetejéig

2012-Ojos-del-Salado-188A verseny célja, hogy a diákok megismerjék „A Földgömb Atacama Klímamonitoring Expedíciót”, nyomon kövessék a kutatók terepi munkáját, és ismereteket szerezzenek a tágabb környezet, az Andok és Chile természeti, gazdasági, társadalmi és kulturális földrajzáról. Az expedícióról részletesen az atacama.expedicio.eu címen tájékozódhat. A verseny alapvetően az általános és középiskolai tananyagra, az expedícióval kapcsolatos aktuális hírekre épít.

 

Bővebben...
 

Fogadóóra

 
Tisztelettel értesítjük a kedves szülőket, hogy a következő fogadóóránkat 2014. január 13-án tartjuk 16:00-17:00 között.
 

Ilyen is van!

Lelkes gyerekek fejlesztik a weboldalt. Köszönjük, hogy megosztották velünk!

http://www.mastergameplayhun.blogspot.hu/

 

Mézeskalácsot sütöttünk

2013. december 12. Mézeskalácsot sütöttünk 2.b 6.b
Bővebben...
 

Karácsonyi műsor

2013.12.19. Karácsonyi műsor
Bővebben...
 

Évzáró túra

Kedves Turisztikások!

Záró túránkat december 31-én tartjuk. Ösküre  túrázunk,s bemegyünk a Juci cukiba sütizni. A sütemények: 100-150 Ft közötti áron vásárolhatók.A részletekről mindenki kap értesítést! Minden kalandvágyó szülőt , tesót és nagyszülőt is szeretettel várok.
Takács Mária tanítónő
 

Karácsony

01

Nagyon sok szeretettel várjuk elsőseink szüleit, hozzátartozóit karácsonyi műsorunkra, ami december 19-én 16.30-kor kezdődik az emeleti zsibongóban.

Bővebben...
 

Hurrá itt a tél!

Ha tél, akkor korcsolya! Már másodszor mehettünk idén a veszprémi kori pályára. Mivel egyre többen vagyunk, szülők is jöttek velünk, akik nagy segítségünkre voltak. Egyre ügyesebben siklunk a jégen, s egyre kevesebbet csücsülünk rajta. Nagyon megszerettük ezt a sportot, s alig várjuk a következő alkalmat! Köszönjük Judit néninek és a felsősöknek, hogy csatlakozhattunk hozzájuk, s hogy vigyáztak ránk.

Bővebben...
 


36. oldal / 50