Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

„Az iskola rendőre” program

cfghjklA rendőrség évtizedek óta kiemelt feladatának tekinti a gyermekek védelmét. Az idei tanévben is folytatódik a több éve működő „Az iskola rendőre” program,

Bővebben...
 

A 8. évfolyam kirándulása

vhjkl

A kirándulás napján reggel minden nyolcadikos diákunk izgatottan gyülekezett a várpalotai vasútállomáson.

A vonat menetrend szerint érkezett, így már 9 óra előtt pár perccel megérkeztünk a Déli pályaudvarra, ahol hideg, viharos szél fogadott minket.

Bővebben...
 

PAPÍRGYŰJTÉS EREDMÉNYE

2019. szeptember 25-én papírgyűjtést szervezett iskolánk diákönkormányzata. Már reggel 7órától érkeztek a szülői kezek által összekötött papírcsomagok.

Köszönjük a szülők segítő munkáját!

Bővebben...
 

Kedvelt időtöltés szünetben is

bhjkl.

 A gyerekek nagy örömére Vali néni alkotott.

Ötletes ugrálókat, lépőjátékokat alakított ki a folyosón, így a tanórák közti szünetekben is le vannak foglalva a nebulók.
Bővebben...
 

Meghívó

fgzuikl

 

Bővebben...
 

Szép Korúak Otthona pályázat

fghjkl.A Szépkorúak Otthona fennállásának 25. évfordulója alkalmából kiírásra került rajzpályázaton iskolánk számos diákja részt vett. A pályázat célja az volt, hogy a fiatalok figyelmét felhívja az időskorúak értékeire, erősítse a családon belüli kapcsolatokat.

Bővebben...
 

A 7. évfolyam kirándulása

dfghjkl

 Október 3-án a tanulmányi kiránduláson vettünk részt Győrben.

Hűvös, szeles időben érkeztünk meg a kisalföldi városba.

Bővebben...
 

5.a - 5.b Osztálykirándulás - Tihany-Balatonfüred-Balatonfűzfő

vghjklé.-Október 3-án, egy hűvös, borús, szeles reggelen az 5. évfolyam osztálykirándulásra indult. Az úticél először Tihanyi-félsziget volt,
Bővebben...
 

Szeptember 30. Magyar népmese napja

vghjkléA népmese napját első ízben 2005. szeptember 30-án rendezték meg. A nap célja, hogy a könyvtárosok, az óvónők, a pedagógusok és a mesével foglalkozó szakemberek, valamint a meseszerető gyerekek és felnőttek ezen a napon megkülönböztetett tisztelettel forduljanak mind a magyar, mind más népek meséi felé.

Bővebben...
 

Szombati turisztika szakkör

dfgzhujklAz idei tanév első “túràja” a Mandulás-kert alapítvány által szervezett családi napon volt, ahol a csapat együtt teljesítette mind a 6 feladatot, (ügyességi, logikai, természet ismerteti).
Bővebben...
 


5. oldal / 60