Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Asztalitenisz megyei diákolimpia – Balatonfüred

2018  december 18-án rendezték meg Balatonfüreden a megyei asztalitenisz diákolimpia döntőt, ahol a körzeti versenyeken érmes helyezéseket elérő tanulók vehettek részt. Iskolánk tanulói kiválóan szerepeltek a versenyen, 2 arany, 4 ezüst és 1 bronzérmet szereztek a megmérettetésen.

Bővebben...
 

A hajótörött története – MEBT rajzpályázata – 2. helyezés

vbhjkl.A Magyar Egyiptomi Baráti Társaság rajzpályázatot hirdetett meg, melynek során A hajótörött története című az ókori Egyiptom Középbirodalom korából származó irodalmi szöveget kellett rajzok segítségével „elmesélniük” a gyerekeknek. A pályázaton iskolánk könyvbarát szakköröseinek Senki2.0 csapata 2. helyezést ért el. A csapat tagjai: Horváth Luca és Nyulasi Eszter a 6. a osztály tanulói.

Bővebben...
 

A palotai pelikán – Keltsd életre templomodat! pályázat 1. helyezés

vghjkléA Magyar Kurír meseíró pályázatot hirdetett meg Berg Judit A holló gyűrűje című könyve nyomán. Miként az írónő a Mátyás-templom díszítőelemeit életre keltve meseregénye szereplőivé tette, úgy a pályázaton indulóknak saját templomukat kellett felfedezniük, az ott található különböző ábrázolásokat a saját meséjükbe beleszőve eleven szereplőkké varázsolniuk.

Bővebben...
 

Köszönet

cfghjkTisztelt Szülők! Kedves Adományozók! 
 
Köszönjük, hogy támogatták idei évi adventi vásárunkat felajánlásaikkal, vásárlásaikkal. A bevétel egy részét mint minden évben az idén is tanítványaink családjainak támogatására fordítottuk. 16 család kap tartós élelmiszer csomagot, hogy ezzel is segítsük szebbé tenni számukra a közelgő ünnepet.
Bővebben...
 

A város karácsonyfája

vghujiklGalambos Szilvia önkormányzati képviselő kezdeményezésére iskolánk két osztálya is ellátogatott a város karácsonyfájához. A Szabadság téren található fenyőfára először a 3. a, majd pedig az 1. a osztály tanulói helyezték fel dìszeiket.

Bővebben...
 

Mikulás járt az 1.b-ben

ghjuiolé

 

 

Bővebben...
 

Fenyőfa díszítés a Thury vár udvarán

fghjk,jIntézményünk idén is csatlakozott a Thury vár Nonprofit Kft által kezdeményezett fenyőfa díszítéséhez, mely a Thury vár udvarán bárki által megtekinthető az Adventi időszakban.
Bővebben...
 

OVI-SULI 2018. december

cfghjklé

Bővebben...
 

Mikulás Disco 2018.

vghjklé2018.12.07-én Mikulás Discoban táncolhatott az iskola apraja nagyja. A 8.b osztály összehangolt szervezésének, és a szülők segítségének köszönhetően 19:00-ig szórakozhattak az iskola felső tagozatos diákjai és a 4. évfolyamosok.

Bővebben...
 

Mikulás napi futóverseny

cfghjklIdén 25. alkalommal rendezték meg városunkban a Mikulás napi futóversenyt, ahol több tanítványunk is részt vett, eredményesen szerepelt. A 6-9 év közöttieknek 2 km-t, míg a 9-14 éves korosztálynak 7 km-es távot kellettteljesíteniük.

Bővebben...
 


5. oldal / 54