Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

1.b farsang 2019.

úőplkjhgzujk

 

 

Bővebben...
 

OVI-SULI 2019. február

oikjhgzuKözel ötven iskolába készülő óvodás vett részt a februári ovisuli foglalkozásain, amiket leendő elsős kollégák tartottak.

Bővebben...
 

Országos Asztalitenisz Diákolimpia Döntő- Karcag

pojnbtzhjm

Ismét Karcagon rendezték meg az asztalitenisz diákolimpia döntőit, melyen az I-II. korcsoportos fiú csapatunk vett részt megyei győztesként.

Bővebben...
 

JÓNÁS KÖNYVE - országos rajzpályázat - 2019. február 15.

lkjhgetzhA Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ Alapítvány rajzverseny pályázatot hirdetett az ország összes általános iskolájában, 6-15 éves korosztály számára. A gyerekeknek rajzban kellett megörökíteniük a bibliai Jónás történetét.

Bővebben...
 

"Futás a békéért"

élkjnbvg2019. február 15-én rendezte meg Várpalotán az MH Bakony Harckiképző Központ a "Futás a békéért" elnevezésű rendezvényt, mely a sporton keresztül a béke fontosságára hívta fel a figyelmet.
Bővebben...
 

Farsang a 3.b-ben

Farsang a 3.b-ben

Bővebben...
 

Télűző, farsangi menet

vfghjklIntézményünkben 5. alkalommal indul útjára az ún. TÉLŰZŐ MENETÜNK, ahol igyekszünk eleget tenni a néphagyománynak, azáltal, hogy különböző zajkeltő eszközökkel, csörgőkkel, síppal, dobbal, kereplővel elijesszük, elűzzük a farsangi időszak vége felé a már igencsak megterhelővé vált rossz időt, a telet.

Bővebben...
 

Indulás Karcagra 2019

vghjkl az Országos Asztalitenisz Diákolimpiára

Bővebben...
 

Máltai Szeretetszolgálat támogatása

xdfrtzujkléA Magyar Máltai Szeretetszolgálat Várpalotai Csoportja intézményünket, iskolánk tanulóit, több alkalommal támogatta már.

Bővebben...
 

A februári étkezési díjak befizetésének időpontjai

cfghjkl

Bővebben...
 


5. oldal / 55