Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Bán Aladár napi könyvtárhasználati verseny

Az idén is várjuk 4 fős csapatok jelentkezését a Bán Aladár napi könyvtárhasználati versenyünkre. A versenyzők munkájának megkönnyítésére iskolán honlapján is megtalálhatjátok az egyes fordulók feladatlapjait, de elkérhetitek osztályfőnökötöktől is. 

Jó búvárkodást, kalandra fel!

Feladatlap 01
Feladatlap 02
Feladatlap 03
Feladatlap 04

 

Elkészültek a pillekövek

010 Elkészültek a Thuri György Ginázium udvarán a pillekövek.

Bővebben...
 

8.b csoportkép

001Választanotok kellene. Részleteket Az osztályfőnöktől kaptok.

Bővebben...
 

Bán Aladár Napi Rajzpályázat

kep"Jöjj velem álmaim országába"
címmel rajzpályázatot hírdetünk
iskolánk tanulói számára.

Bővebben...
 

EURÓPA-JÁTÉK

02Négy Veszprém megyei könyvtár összefogásával online európai uniós térségi vetélkedőt szerveztek 7-8. osztályos és 9-12. osztályos diákoknak Balatonfüred, Berhida, Pétfürdő, Várpalota településekről 2012. március 1-31-e között. A vetélkedő fordulóinak feladatairól és a csapatok megoldásairól itt tájékozódhattok: https://sites.google.com/site/europajatek/home 

Bővebben...
 

Szépművészeti Múzeum Éós vetélkedő

eos01Varázslás

Az idei évben is kiírta a Szépművészeti Múzeum Éós vetélkedőjét. Az idei téma az ókori varázslás és orvoslás volt, címé: ’Az oroszlánfejű kígyó rejtélye’. BAJELHÁRÍTÓ BÉSZ csapatunk vállalkozott rá, hogy belevág e téma feldolgozásába.

Bővebben...
 

Kerékpártúra

kerekpar01Olimpiai Ötpróba kerékpártúra most vasárnap!!!

Bővebben...
 

Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny – megyei forduló – 2012. január 30.

b04A veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárban rendezték meg a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei fordulóját 2012. január 30-án. Iskolánkat Gönczi Vivien 7. a osztályos tanuló képviselte. Az idén a verseny témája Kopernikusz és a csillagászat volt.

Bővebben...
 

Kalandtúra

a020A kirándulásunk eleje kalandosan kezdődött. Az időjárás jelentés nagyon rossz időt jósolt, viharos szelet és esőt. Ennek ellenére úgy határoztunk, hogy elindulunk.

Bővebben...
 

Kétezer év emlékei Inotán

06Különleges kiállítás helyszíne lett a Bán Aladár Általános Iskola első emeleti zsibongója. Most a bordásfalakon nem gyerekek csimpaszkodnak, hanem gyönyörű fotók függnek A fotók készítője, a kiállítás megálmodója Gerebicsné Barna Gabriella, az intézmény pedagógusa.

Bővebben...
 


41. oldal / 45