Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Kerékpártúra

kerekpar01Olimpiai Ötpróba kerékpártúra most vasárnap!!!

Bővebben...
 

Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny – megyei forduló – 2012. január 30.

b04A veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárban rendezték meg a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei fordulóját 2012. január 30-án. Iskolánkat Gönczi Vivien 7. a osztályos tanuló képviselte. Az idén a verseny témája Kopernikusz és a csillagászat volt.

Bővebben...
 

Kalandtúra

a020A kirándulásunk eleje kalandosan kezdődött. Az időjárás jelentés nagyon rossz időt jósolt, viharos szelet és esőt. Ennek ellenére úgy határoztunk, hogy elindulunk.

Bővebben...
 

Kétezer év emlékei Inotán

06Különleges kiállítás helyszíne lett a Bán Aladár Általános Iskola első emeleti zsibongója. Most a bordásfalakon nem gyerekek csimpaszkodnak, hanem gyönyörű fotók függnek A fotók készítője, a kiállítás megálmodója Gerebicsné Barna Gabriella, az intézmény pedagógusa.

Bővebben...
 

Bábtalálkozón volt a 4. a osztály…

017_1Március 24-én reggel izgatottan gyülekeztünk az iskola előtt. Díszletekkel, kellékekkel, bábokkal felpakolva vártuk a buszt, mely Veszprémbe vitt bennünket, a Simonyi gyermekbábos találkozóra.

Bővebben...
 

Folytatódott a fenntarthatósági vetélkedő

moszkva1_11Csütörtökön nagy munkában voltak diákjaink. Bálnamadarat készítettek PILLEKŐből. A csapatot Borbás Zoltán tanár úr vezette.

Bővebben...
 

Egy kis „összeesküvés” az 1. A-ban

04Ilyenkor tavasszal minden :

Bővebben...
 

Életképek

013_1uszodában a 2.a osztály.
 

Fenntarthatósági vetélkedő

043_1Iskolánk is részt vesz a Fenntarthatósági vetélkedőn.

Bővebben...
 

Barokk roadshow

b9A pápai  Esterházy-kastély népszerűsítésére „Barokk roadshow” érkezett iskolánkba. Tornatermünk bálteremmé vált, mi pedig barokk táncot lejtve és a kastély őreként utaztunk vissza az időben.

 

 

Bővebben...
 


42. oldal / 46