Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Ozirisz földjén 1. – Út a döntőbe

image019 Harmadik alkalommal hirdette meg az idei tanévben a Szépművészeti Múzeum Egyiptomi Gyűjteménye országos vetélkedőjét „Ozirisz földjén” elnevezéssel. Három fordulóból álló megmérettetés után a legjobb csapatokat hívták be a döntőbe. Első összeállításunk azt mutatja be, milyen feladatok megoldásán keresztül sikerült ez nekünk.

Bővebben...
 

Roma – Brigetio – Memphis Rally

A Szépművészeti Múzeum Antik Gyűjteménye az idén is meghirdette ÉÓS versenyét, amely Marcus Aurelius császár korába repített minket.

Bővebben...
 

Tasner-napi matematikaverseny eredményei

Bővebben...
 

A papír gyűjtés eredménye:

Bővebben...
 

Akik a csúcsra tévedtek

image013  2011. május 4-én került megrendezésre a Barangolás az információ világában elnevezésű kistérségi számítógép használatra épülő könyvtári vetélkedő döntőjére a Rákóczi Telepi Tagiskolában.

Bővebben...
 

Olimpiai ötpróbaVárpalota-Tés-Várpalota túra képei itt láthatók

 

Kistérségi mesevetélkedő Inotán

001 Az inotai tagiskola idén is megrendezte a kistérségi mesevetélkedőt. 7 nemzet, 7 népmeséjével ismerkedhettek meg a gyerekek. A vetélkedőn 4 fős csapatok mérhették össze tudásukat, gyorsaságukat.

Bővebben...
 

Gyulaffy-olvasópályázat

001 Évek óta megrendezésre kerül a Veszprém megyei , ahová iskolánk tanulói közül többen is beneveztek. A szervezők által kiírt regény elolvasása után egy feladatsor megoldása várt a pályázókra.

Bővebben...
 

Bán Aladár nap

008 A hagyományoknak megfelelően idén is tanulmányi versenyeken mérhették össze tudásukat iskolánk tanulói a Bán Aladár napi rendezvénysorozaton. Íme néhány kép az alsósok legügyesebbjei közül:

Bővebben...
 

Hétmérföldes mesevetélkedő 2010/2011

Iskolánk az idei évben is több csapattal vett részt a Hétmérföldes mesevetélkedőben. Az indulók közül 3 csapat a negyedik fordulóig menetelt. Sajnos itt kifogtak a nehezebbnél nehezebb feladatok a gyerekeken. Külön dicséret illeti a Varázsceruza csapat tagjait, akik másodikas létükre a negyedik fordulóig meneteltek. Ebben a fordulóban részt vett még a 3.a Mesefa csapata és a 4.a Mesetarisznya csapata.

Bővebben...
 


48. oldal / 50