Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Erdei iskola 3.a-3.b 2019.

fghjk

Szerencsésen, épségben, napbarnítottan, ki-ki jól megsülve, de élményekkel telve érkeztünk haza. Örömmel pillantottuk meg várakozó szüleinket az iskolánk előtt. Alig bírtuk ki, hogy ne zúdítsunk minden átélt kalandot hirtelen a szüleink nyakába.

A tartalmas négy nap eseményei még ott motoszkáltak a fejünkben. Harmadikosként kiálltuk az igazi bátorságpróbát! Hiszen ismét szüleink nélkül önállóan, néha egy kis segítséggel végeztük a ránk bízott feladatokat.

Köszönjük Lajos bácsinak és tanítóinknak, hogy vidám és jó programokkal telt az idő. Szinte tudomást se vettünk a szikrázó, izzasztó napsütésről, amikor a Theodora forráshoz és a Kőtengerhez túráztunk. A modern zenei vetélkedő és a disco nagy mulatság volt. A nagy melegben a langalló és a kürtös-kalácskészítés és sütés sem tudott egészen kifárasztani bennünket! A batikolásra szánt pólók, melyeket mi magunk tekergettünk össze, hogy a színek változatos módon fussanak benne végig, remekül sikerültek. Marika néni rejtélyes eltűnése, majd felkutatása a napsugár ereje nélkül is megizzasztott minket. Volt olyan is közöttünk, aki olyan gyorsan futott visszafelé a sötétben, mikor a „rabló Guszti bácsi” kiugrott a sűrű növényzet közül, hogy a mezei nyúl is megirigyelhetné. Láttuk a csillagképeket, a haladó esti repülőket és ábrándozhattunk. A csodálatos magyar tenger”, a Balaton hűsítő habja másfél napon át enyhítette felhevült testünket. A vízben még a tanító nénik is rendetlenkedhettek, rosszalkodhattak velünk mindannyiunk kedvére. A szemet gyönyörködtető, lelket simogató szép és békés táj, a mi igényeinket kielégítő környezet, a közös étkezések hangulata, az esti huncutkodások öröme örök emlék marad számunkra. A sok nevetés, kacagás, zsivaj még ott cseng a fülünkben. Tanítóink szerint, -akik most egyben „pótanyáink” is voltak-, nagyon jó hangulatú táborként értékelték ottlétünket! Nem is igazán tudtunk rosszak lenni, hiszen, minden adott volt számunkra. A rengeteg kép is arról árulkodik, hogy remekül éreztük magunkat! Szüleink is nagy örömmel, érdeklődéssel és megelégedéssel nézegették a felfokozott hangulatról árulkodó fotókat. Bővelkedtünk „aranyköpésekben”, de talán a forróság az oka, hogy tanítóink talán többször beszéltek félre, mint, mi magunk! Bízunk benne, hogy egyszer lesz még lehetőségünk visszatérni és bepótolni a forróság miatt átszervezett programot.

Köszönjük még egyszer Vali néninek, Klári néninek, Marika néninek és Csilla néninek!

Lajos bácsi! Tudjuk, hogy a jelszó suttogva továbbra is, csakis: Guszti bácsi;-) <3 A Bán Aladár Általános Iskola 3.a és 3.b osztályos tanulói

 A további képek itt láthatók albumokba rendezve:

https://photos.app.goo.gl/7cEEen2xZm8MQdHy9

 https://photos.app.goo.gl/cXvjRaMdrzeRG14m6

 https://photos.app.goo.gl/4PdLuj7LWGg9qbHc7

 https://photos.app.goo.gl/3K8h8jUs23qia8Tb8

 https://photos.app.goo.gl/EWUhfu2rHHLduJmx9

újabb képek itt

https://photos.app.goo.gl/fhPyNgosuDnrEpdJ8

https://photos.app.goo.gl/LbKK2TNQzfFe4E88A

https://photos.app.goo.gl/bjWgnCrKtHaoSKCo6