Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

EFOP tematikus tanulás alkalmak június 4. hét Ki nyomoz a végén?

fgzuiolé

Elérkezett a második hét is az EFOP tábor életében. A 4. és 6. osztályosok ezen a héten az egészség jegyében megismerkednek az egészséges táplálkozással, testünk működésével és szerveink feladataival, szerepével a testünkben.
Mindez játékos formában történik egy nyomozás keretében. Ahol minden gyermeknek és pedagógusnak is van egy titkos nyomozó neve is. Mindenkinek saját detektív naplója, melyet ő álmodott meg és készített el. Szóval nyomozunk, játszunk, csapattá válunk a héten. Csatakiáltásunk is az egészségről, nyomozásról szól, melyet a végén megosztunk majd mindenkivel.Minden napunk egy nagy kaland lesz, melyről folyamatosan beszámolunk majd írásos és képi formában is.
Marika néni és Dóra néni

 

Képek a lenti linkeken találhatók! Köszönjük szépen Dóra néni!!!

1. nap  https://photos.app.goo.gl/zURoc9TUMvNagt8Y8

 

A második EFOP-os napon a természetben folytatódott a nyomozás. A Fenyves tóhoz túráztunk. Mindenki hősiesen bírta a távot és a hőséget. Azért egy kis sziesztára megálltunk és letelepedtünk a fák hűvösébe.  Az utunk közben felfedeztünk sok ehető és egészséges gyümölcsöt és gyógynövényt. Beszélgettünk a víz fontosságáról az életünkben és szervezetünkben. A kacsázás megengedett volt, nem úgy, mint egy órai feleletnél.A pinty és ponty is jó mókának bizonyult. A nyomozás jegyzetei elkészültek a füzetbe. A  táplálék piramis rejtélyét is felfedeztük. Jót nevettünk, mikor kiderült a logi sztori megfejtése. Ez a nap is gyorsan és vidáman telt.

2. nap  https://photos.app.goo.gl/1nbSBoSxt7tJp7Sg9

 

3. nap  https://photos.app.goo.gl/GZNoKPa8c92WfHcr9

 

4. nap  https://photos.app.goo.gl/SD6GoRwZf1gNHkLJ6

 

5. nap  https://photos.app.goo.gl/buRZuzvQSHG9id7u7