Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap HÍREK
Hírek

Tési túra

Csodálatos télben jártunk a világ tetején! A városban szürkeség, ott pedig mesevilág fogadott bennünket.

Bővebben...
 

Tutanhamon rejtélye és kincsei rajzpályázat

A pétfürdői Horváth Mihály Általános Iskola hirdetett rajzpályázatot a Tutanhamon rejtélye és kincsei kiállításhoz kapcsolódóan.

Bővebben...
 

SZIVACSKÉZI labda :-)

A Bán Aladár Általános Iskola és a VBSK kézilabda szakosztály együttműködése keretében iskolánk is csatlakozott városunk kézilabda utánpótlásának neveléséhez.

Bővebben...
 

Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia országos elődöntője

Iskolánk az idei tanévben nevezett először a Mező Ferenc Szellemi Diákolimpiára. A Magyar Olimpiai Akadémia és a Magyar Diáksport Szövetség által meghirdetett vetélkedő első 5 fordulója az interneten keresztül zajlott januárban. Tanulóink a 31 nevezett csapat közül jutott be az országos elődöntőbe, melyet 2020. február 23-án (vasárnap) délelőtt tartottak Székesfehérváron.

Bővebben...
 

Meghívás az ITTF World Tour Hungarian Open nemzetközi asztalitenisz versenyre

Kőműves Lucát, intézményünk 4.b osztályos tanulóját, a VBSK Asztalitenisz Szakosztályának játékosát, az a megtiszteltetés ért, hogy az Országos Asztalitenisz Szövetség meghívta az idei ITTF World Tour Hungarian Open nemzetközi versenyére.

Bővebben...
 

Télűző farsangi menet 2020.

Intézményünkben 6. alkalommal indult útjára az ún. TÉLŰZŐ MENETÜNK, ahol igyekszünk eleget tenni a néphagyománynak, azáltal, hogy különböző zajkeltő eszközökkel, csörgőkkel, síppal, dobbal, kereplővel elijesszük, elűzzük a farsangi időszak vége felé a már igencsak megterhelővé vált rossz időt, a telet.

Bővebben...
 

Szombaton moziban voltunk

moziHosszas szervezés után szombaton (2020.02.22.) a déli (falujáró) busszal a közeli (Székesfehérvár (megyeszékhely)) nagyvárosba utaztunk, nem csak azért, hogy megnézzük a 1917 című (nagy felhajtással beharangozott) filmet, hanem hogy megegyünk, és megtapogassunk mindent IS.

Bővebben...
 

Lépcsőmatrica

Köszönet és hála: elsősorban a szülőknek!!! Amiért bármit kérünk, azonnal segítségünkre vannak.

Bővebben...
 

Lázár Ervin Program: A székely menyecske meg az ördög

Ma az első osztályosok a Lázár Ervin Program keretében a Székely megyecske és az ördög című bábelőadást nézhették meg. Köszönjük a lehetőséget, mindenki jól érezte magát.

Bővebben...
 

Lázár Ervin Program : A Fővárosi Nagycirkuszban

A Lázár Ervin Program keretében iskolánk 6. osztályos tanulói 2020. február 19-én a Fővárosi Nagycirkuszban jártak.

XIII. Budapest Cirkuszfesztivál győztes produkcióitláthatták a gyerekek. A világ minden tájáról érkezett és nemzetközileg elismert artistaművészek vonultak fel az előadás során.

Bővebben...
 


5. oldal / 63