Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Archívum Jubileum
Jubileum

Köszönet!

0050 éves iskolánk jubileumi rendezvénysorozatának utolsó eseménye, a Bántól a várig teljesítménytúra május 29-én sikeresen lezajlott.
Bővebben...
 

Találkozó volt kollégákkal, diákokkal

00Május 22-én zártuk iskolánk fennállásának 50. évfordulója alkalmából szervezett jubileumi programjainkat,: egy kötetlen múlt-és emlékidéző beszélgetésre gyűltünk össze az iskola ebédlőjében.
Bővebben...
 

Évkönyv

00Tisztelt Szülők! Kedves volt és jelenlegi tanítványaink! Kedves Érdeklődők!
 
Megjelent iskolánk Jubileumi évkönyve, benne az elmúlt 50 év történéseivel, emlékeivel, jeles alkalmakkal, programokkal a kezdetektől napjainkig.
Az évkönyv megvételével az iskola alapítványát támogathatják.
Bővebben...
 

Gála

00

 Május 21-én a Jó Szerencsét Művelődési Központ adott otthont iskolánk hagyományos Bán Aladár napi kulturális bemutatónknak.

Remekebbnél-remekebb produkciók szórakoztatták a megjelent közönséget. 

 

Bővebben...
 

Eredményhirdetés

00

 

Május 21-én délelőtt került sor a Bán Aladár napi szaktárgyi vetélkedőkre. Szépírási, helyesírási, számolási, matematika, angol nyelvi, könyvtárhasználati és környezetvédelmi kategóriákban adhattak számot az osztályok legjobbjai a versenyek során.
Bővebben...
 

BÁN ALADÁR NAPI KÖNYVTÁRHASZNÁLATI VETÉLKEDŐ

00 DÖNTŐ – 2015. május 21.

Az idén könyvtárhasználati vetélkedőnk négy fordulójában az alapításának 50. évfordulóját ünneplő iskolánkhoz kapcsolódó feladatok várt a felsős osztályok négy fős csapataira.

Bővebben...
 

Rendhagyó irodalom óra

00

 

Május 20-án 16.00 órától a Krúdy Gyula Városi Könyvtár különterme egy tanóra erejéig átváltozott a költészet szentélyévé.
Musits Istvánné rendhagyó irodalom óráján vehettek részt az érdeklődők, ami a jubileumi évi programsorozatunk záró városi rendezvénye volt.
Bővebben...
 

Vadászkalandok Kanadában

00

 Iskolánk vendége volt Németh Attila, aki feleségével Bakonyi Andreával egy év alatt bejárta a világ 16 országát.

Bővebben...
 

Tea for tea party

00

Iskolánk 50 éves jubileumi évében rendhagyó módon teadélutánra invitáltuk a felsős diákokat. A belépő egy kis teasütemény volt, amit a kikészített tea mellé fogyaszthattak a résztvevők. A teát mindenki úgymond „angolosan” erősre főzve, tejjel fogyasztotta ezen a délutánon.

Bővebben...
 

Péntek délután a suliban

00

Bővebben...
 


1. oldal / 4