Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Archívum Könyvtári hírek
Könyvtár

Corvinák nyomában

 
 

Már hírt adtunk honlapunkon arról, hogy iskolánk könyvbarát szakkörösei beneveztek az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapja alkalmából a Könyvtárostanárok Egyesülete által meghirdetett kódexkészítő pályázatra, melyben saját iskolája könyvtárát kellett bemutatnia a kódex készítőjének. Most végre az eredményről is beszámolhatunk.

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben...
 

A MI KÓDEXÜNK

01Az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapja alkalmából a Könyvtárostanárok Egyesülete 
pályázatot hirdetett meg, melyben a tanulóknak kódexformában kell bemutatniuk iskolájuk könyvtárát, annak hangulatát, programjait. 
Bővebben...
 

Változunk – fejlődünk – többet nyújtunk

A Krúdy Gyula Városi Könyvtár által vezetett konzorcium sikeres pályázatot nyújtott be a Nemzeti Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programja keretében meghirdetett TÁMOP-3.2.4-08/1 „Tudásdepó-Expressz” A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében - Könyvtárhasználók igényeinek hatékonyabb kielégítését szolgáló fejlesztés című felhívásra.

Bővebben...
 

Akikre az olvasólámpa fénye vetült


A Krúdy Gyula Városi Könyvtár az idén is meghirdette az Olvasólámpa pályázatot. Iskolánkból két alsó tagozatos diákunk indult el a pályázaton és ért el nagyon szép eredményt.  Mészáros Eszter Enikő és Bogdány Gábor (mindketten a 4. a osztály tanulói) maximális pontszámmal kerültek a (képzeletbeli) dobogóra.

GRATULÁLUNK!