Bán Aladár Általános Iskola Várpalota

i ♥ bánali

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Bán Aladár 150 Emléktúra
Bán Aladár 150

Bán Aladár 150 Emléktúra a regisztráció

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

A Bán Aladár 150 Emléktúra a regisztrációt követően, az aktuális járványügyi szabályok betartásával, bármikor teljesíthető.

REGISZTRÁCIÓ

A versenyre való regisztráció online zajlik, a regisztrációs felület megnyitásától kezdődően. Minden esetben pontos és valós adatokat adj meg a nevezési felületen, a születési dátumra kiemelten figyelj! A regisztrációs űrlap kitöltése után a nevezési adatokat rögzíti a rendszer. A nevezés véglegesítéséhez szükséges információkat a regisztrált e-mail címre is elküldjük a regisztráció után 48 órán belül. Minden nevezőnek 5 munkanap áll rendelkezésére nevezést véglegesíteni, a nevezési díj beérkezése után 48 órán belül rendszerünk levelet küld a megadott e-mail címre, melyben a véglegesítés tényét erősítjük meg. A véglegesített nevezés után, a nevezés törlésére nincs lehetőség. 

TÁV: 4,3 km 

A túraútvonal térképét  itt találjátok: 

https://www.alltrails.com/explore/recording/ban-aladar-150-emlektura-e3b2125

Navigációs eszközbe vagy applikációba tölthető GPX fájl letötése:

Bán Aladár 150 Emléktúra.gpx

A túra a Bán Aladár Általános Iskola főbejáratától indul és ide is érkezel vissza, ha bejártad a kijelölt útvonalat! START/CÉL 

SZEMETELÉS

Amit magaddal viszel és menet közben kiürül / elfogy az üresen sem lesz nehezebb és még kevesebb helyet is foglal! NE SZEMETELJETEK a túra alatt! 

EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG

Mindenki a saját felelősségére indul el a túrán.

DÍJAZÁS

Minden sikeres teljesítő éremben részesül + az első 50 regisztráló/teljesítő emléklapot is kap.

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Bán Aladár 150 Emléktúra regisztrációs rendszere bizalmasan és szigorúan kezeli a regisztrálók személyes adatait. Az űrlapon keresztülmenő adatforgalom privát. 

A regisztrált felek személyes adatai nálunk biztonságban vannak, azokat nem adjuk ki harmadik személy részére semmilyen célra. Bármikor kérheted a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre jelezve személyes adataid törlését adatbázisunkból!

Amennyiben kérdésed van, vagy bármilyen problémád adódik az online regisztrációval kapcsolatban, írj nekünk a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre, vagy keress minket a Bán Aladár 150 Facebook oldalunkon. 

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Személyes adatkezelő a GDPR-ral összhangban (a továbbiakban: Rendelet) a Bán Aladár 150 (a továbbiakban: “Kezelő”). A Kezelő elérhetőségei: e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. A személyes adatok minden olyan információ, amely természetes személy azonosítására vonatkozik.

A SZEMÉLYES ADATOK FORRÁSA

A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA

A személyes adatokat szükséges időtartamig a Kezelő tárolja az adatokat, azokat a túra teljesítésének igazolása után törli.

AZ ÜGYFÉL JOGAI

A rendelettel összhangban az Ügyfél jogai: 

A személyes adatokhoz való hozzáférés joga.
A személyes adatok helyesbítéséhez való jog.
A személyes adatok törlésének joga.
A személyes adatok feldolgozásával szembeni kifogás joga.
Az adatok hordozhatóságához való jog.
A személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás visszavonásának joga írásban vagy e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

Az Ügyfél megerősíti, hogy tájékoztatást kapott a személyes adatok védelmének valamennyi körülményéről, és teljes mértékben elfogadja azokat a jelölőnégyzet bejelölésével a regisztrációs űrlapon. A Kezelő bármikor frissítheti ezeket a szabályokat. Hatályba lépés ideje: 2021.05.01.

REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZAT

Regisztrálni a túrára kizárólag online, az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

https://forms.gle/2vBLi1sAZ6fNZcwj8

A túrán való részvétel korhatára nincs meghatározva, kiskorú gyermekeknek szülő/gondviselő kísérete ajánlott. Az online regisztráció csak abban az esetben érvényes, amennyiben a regisztráció díja időben, a regisztrációt követően legkésőbb 5 munkanappal beérkezik hozzánk. Amennyiben az összeg határidőn belül nem érkezik meg, a regisztráció törlésre kerül, melyről e-mailben is értesítünk. A nevezési díj megérkezése után a nevezés véglegesített nevezéssé válik, a túrán részt vehet a nevező, erről a véglegesítés után 48 órán belül a megadott e-mail címen értesítünk. Nevezési díj utalása esetén a versenyző nevét és születési idejét, és a Bán Aladár 150 Emléktúra megnevezést a közlemény mezőben kötelező feltüntetni. A regisztrációval teljes hozzájárulást biztosítok az eseményen készült fényképek, mozgóképek, illetve minden más felvétel marketing célú felhasználásához. A túra teljesítésével a Bánvárth család (Bán Aladár édesapja és két testvére) Várpalotán az alsóvárosi temetőben található A06.016. számú védett sírhelyének felújítását támogatjuk.